Magazin 10.01.2016.

Veljko Ražnatović imao udes kod Šamca

ČITANJE: 1 minuta
veljko raznjatovic
Sin folk zvijezde Cece Ražnatović, Veljko doživio je juče saobraćajni udes u Republici Srpskoj, u kom je zadobio prelom šake.

Nesreća se dogodila kada je automobil iz suprotnog pravca udario u auto kojim je upravljao Veljkov prijatelj.

-Saobraćajna nesreća se dogodila kod mjesta Šamca, kada su Veljko i njegov drug koji je upravljao vozilom pokušali da izbegnu nesavjesnog vozača iz suprotnog smjera. Naime, čovjek koji je upravljao automobilom koji je išao ispred njih naglo je zakočio i bez žmigavca skrenuo desno. Kako bi ga obišli i izbjegli da ga udare, vozač automobila u kojem je sjedio Cecin nasljednik je skrenuo ulijevo i tako naletio na automobil koji im je išao u susret- kaže izvor Blica koji se zatekao na licu mjesta.

Veljko i njegov drug imaju teže povrede, ali su van životne opasnosti. Odmah nakon udesa pozvana je Hitna pomoć, a Veljko i njegov prijatelj primljeni su u Dom zdravlja. Cecinom nasljedniku ustanovljen je prelom šake, a doktori su mu stavili i medicinsku kragnu oko vrata iz preventivnih razloga.

Veljko je odmah obavijestio majku o nesreći i uvjerio ju je da sve u redu – tvrdi izvor lista, koji je objasnio da su Veljku urađena sva snimanja preventivno, ali će dodatnim analizama biti podvrgnut i danas.

Inače, Veljko već nekoliko mjeseci živi u Banjaluci gdje studira psihologiju.

(Blic)