Politika 18.09.2021.

VERBALNI OKRŠAJ: Predsjednica Srpske Stanivukovića nazvala “balavcem” i “nesređenim stvorenjem”, on joj oštro odgovorio (VIDEO)

ČITANJE: 1 minuta

Nakon što je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića nazvala “balavcem”, “nesređenim stvorenjem” i “dečkom koji nema pojma i ponaša se izdajnički”, uslijedio ne njegov odgovor.

Predsjednica Republike Srpske, Željka Cvijanović, govoreći na ovaj način o meni, govori najviše o sebi, ali i vrijeđa izbor više od 50.000 Banjalučana. To će im se obiti o glavu i biti kardinalna greška poručio je Stanivuković na svom Instagram profilu, na kojem je objavio i video sa istupom predsjednice Cvijanović.

– Porazna je činjenica da se predsjednik Republike na ovaj način ophodi prema bilo kome, ali ono što je naš najsnažniji argument, jeste podatak da smo mi za osam mjeseci ispunili više od 70 odsto datih obećanja, i građani u tome mogu da vide razliku između nas i njih – poručio je Stanivuković.

Podsjećamo, Željka Cvijanović je izjavila, između ostalog da se Stanivuković ne zna ponašati u crkvi, te ga prozvala zbog “afere bubica” i poručila da se “ponaša nedoraslo, glupo, nepatriotski i izdanički”, te da su “svi načelnici normalni, osim njega”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Драшко Станивуковић (@draskostanivukovic)

(N.S)