(VIDEO) Banjalučanin briljira u kazahstanskom Astanu

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Srđan Grahovac bio je ponovo strijelac za svoju Astanu na gostovanju protiv Aktobea (0:3) u prvenstvu Kazahstana.

Nekadašnji vezista banjalučkog Borca u petak je pogodio mrežu domaćina u 79. minutu za konačnih 0:3 i dodao šestu “recku” na svoj golgeterski konto u kazahstanskom šampionatu.

Astana je suvereni lider poslije nepotpunog 23. kola sa čak 10 bodova više u odnosu na drugoplasirnai K. Almati.

Podsjetimo, Grahovac je u Astanu stigao iz bečkog Rapida u proljeće ove godine i imao početak iz snova.

(Mondo)

I OVOG VIKENDA Centralna gradska ulica kao pješačka zona

Predstojećeg vikenda centralna gradska ulica će biti pretvorena u pješačku zonu. Od 18.00 časova u subotu 21. jula pa do 5.00 časova u ponedeljak 23. jula, Ulica kralja Petra I Karađorđevića će na dijelu od hotela Bosna do Ulice Marije Bursać biti zabranjena za sve četvorotočkaše, odnosno biće pretvorena u pješačku zonu u kojoj će

NEKTAR FRESH WAVE FESTIVAL Danas počinje prodaja jednodnevnih ulaznica!

Od danas 20 jula u prodaji su jednodnevne ulaznice za 7 po redu Nektar Fresh Wave festival, koji će se održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel od 9 do 11 avgusta 2018 godine. Podsjećamo da će na predstojeće izdanje najboljeg festivala elektronske muzike u BiH nastupiti internacionalne DJ superzvijezde: Andrew Meller, Divolly & Markward, Boris Brejcha,

VAŽNO JE POTRAŽITI POMOĆ Postporođajna depresija muči svaku sedmu ženu

Ako simptomi tuge i anksioznosti traju duže od dvije sedmice nakon porođaja, postoji osnovana sumnja da se kod porodilje razvila postporođajna depresija, koju karakterišu česte promjene ponašanja, napadi plača, razdražljivost i umor, koji se miješaju s osjećajima krivice zbog nemogućnosti da se vodi adekvatna briga o novorođenoj bebi, upozoravaju stručnjaci.