(VIDEO) Borba godine trajala 13 sekundi: Mekgregor patosirao Alda

Mekgregor
Irac brutalnim krošeom poslao u carstvo snova brazilskog borca.

A, trebalo je to da bude spektakl za sve UFC sladokusce.

Gledaoci koji su desetak sekundi kasnije stigli na glavnu borbu večeri u Las Vegasu, ako je uopšte bilo takvih, propustili su da vide spektakularni nokaut Irca Konora Mekgregora, koji je za samo 13 sekundi “borbe godine”, poslao na patos Brazilca Žozea Alda i tako ujedinio titule u pero kategoriji UFC šampionata.

Sjajni Irac je ujedno i postavio novi svjetski rekord po vremenu slanja protivnika u “horizontalu”, jer niko prije njega na tom nivou takmičenja, nije brže nokautirao rivala.

– Ništa snaga, samo preciznost – opisao je trenutak odluke Mekgregor. Trenutak kada je iskoristio početnu nepažnju protivnika i zadao mu silovit udarac u bradu i njime poslao Brazilca na pod, a onda se pobrinuo da tamo i ostane sa još dva udarca u glavu.

– Ništa ni brzina, samo tajming. To je sve što je potrebno – likovao je Irac poslije superiorne pobede, još jedne u nizu u njegovoj sjajnoj karijeri.

I zaista, ni oni najveći optimisti među njegovim navijačima nisu ni slutili da će Mekregor za tili čas da “sredi” odličnog Alda, koji je platio ceh brzom otvaranju protiv rivala koji takve poklone ne prašta. Irac je brzom eskivažom u stranu izbjegao prvi udar protivnika i onda snažnim zamahom zadao koban udarac Brazilcu.

Zanimljivo je da je Aldo samo djelić sekunde poslije Mekgregora uputio kroše, ali je u trenutku kada je njegova ruka pala na lice Irca, njegova brada već bila “pukla”.

https://youtu.be/epmyCLfOjig

(Dnevnik/ATV)

VIŠKOVIĆ: Evropski brendovi sve više zainteresovani za otvaranje fabrika u Srpskoj

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković ocijenio je da je Vlada u prvoj godini mandata imala dobre rezultate što potvrđuju i podaci o najvećem broju zaposlenih od nastanka Republike, rastu prosječne plate koja je prvi put izjednačena sa zaradom u Federaciji BiH, većoj pokrivenosti uvoza izvozom i povećanju budžeta koje je omogućilo rast plata, penzija

Servisne informacije za 15. decembar

Servisne informacije za subotu, 14. decembar 2019. godine: Policijska uprava Prema podacima sa kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Banjaluci se dogodilo jedno krivično djelo, a javni red i mir je narušen dva puta. Dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica lakše povrijeđena. Služba hitne pomoći U službi

PAROVIMA TREBA VIŠE OD 2.500 KM U najavi veća finansijska pomoć za vantjelesnu oplodnju

Grad Banjaluka trebalo bi da poveća pojedinačne iznose za sufinansiranje procesa vantjelesne oplodnje koje dodjeljuje parovima na javnom konkursu. Iz gradskog budžeta godinama se sufinansira pokušaj vantelesne oplodnje, a parovima koji prirodnim putem ne mogu dobiti bebu dodjeljuje se jednokratna pomoć od 2.500 KM. Prijaviti se mogu žene do 42 godine starosti sa prebivalištem na

ANALIZA: Kako su po izbornim jedinicama raspoređene Nešićeve i Pavićeve pristalice u DNS-u?

Godinu dana nakon posljednjih opštih izbora, DNS preživljava najteže trenutke od osnivanja. Nekad čuvena “šestorka” unutar ove stranke, redom miljenici Marka Pavića, podijelila se u dva tabora, s dobrim izgledima da Nenad Nešić preuzme vođenje stranke, i pored svih protivljenja. Ako se desi suprotno, postaviće se pitanje daljeg opstanka DNS-a na politićkoj mapi RS. Krenimo