Vijesti 29.04.2019.

(VIDEO) “BRATE MOJ, DRŽI SE” Fudbaler Borca stao u odbranu nasilnika koji maltretira mladiće

ČITANJE: 2 minute

Nakon hapšenja člana Skupštine FK Borac i vođe grupe navijača “Lešinari” Dejana Kostića Dele, na društvenim mrežama pojavili su se novi snimici vezani za tuču u kafiću “Armando” u Banjaluci, zbog koje je Kostiću uručen prekršajni nalog.

Na snimcima, koji su se pojavili na Jutjubu, pojedinci brane Delu.

Među prvima koji su pružili podršku Kostiću je fudbaler FK Borac Dejan Zarić. On u kratkom videu kaže da zna Delu “hiljadu godina i da mu je mnogo puta pomagao”.

– Brate moj, drži se. Pomagao si nam svima. Gurnuo si nas u Borac, davao si nam para. Kapa do poda – poručio je prvotimac FK Borac.

Objavljen je i snimak jednog mladića koji kaže da je osoba, koju je išamarao Dela, noć ranije istukla njih klince, iako je od njih stariji deset godina.

– Oni su klošari i majmuni. Ja sam pozvao svog druga Delu da nam pomogne. On je došao i išamarao ga. Njemu hvala što je stao na našu stranu. Uvijek nam je u naselju branio da se drogorimo i budemo klošari. Htio je da naše naselje Starčevica bude najjače u Banjaluci. Stvarno je dobar momak i uvijek nam je pomagao – kaže ovaj mladić.

Na jednom snimku je i Darko Vujinović, samohrani otac djevojčice Sare koja boluje od cerebralne paralize. On, takođe, ističe da im je Dela mnogo puta pomogao.

Podsjećamo, tuča u banjalučkom kafiću “Almagro” izbila je 23. aprila, a nakon toga je objavljen snimak na kojem se vidi kako Dela šamara i vrijeđa konobara pomenutog kafića.

Zatim se pojavio još jedan snimak na kojem se vidi mladić kako sjedi na suvozačevom mjestu u Delinom automobilu.

Mladić odgovara na njegova pitanja o tome šta se dešavalo u kafiću “Armando” dok ga Dela udara u glavu.

(Srpskainfo)