Vijesti 05.02.2016.

(VIDEO) Čepi priznao: Lagao sam da Matijević koristi neispravno meso

ČITANJE: 2 minute
čepi
Mihajlo Čepi, bivši radnik Industrije mesa “Matijević”, koji je prije nekoliko dana objavio optužujuće snimke iz ove mesare i uzburkao srpsku javnost, danas je objavio novi snimak u kojem se, uz izvinjenje svim stranama, pravda da su ga na to primorale konkurentske firme.
Čepi se u video poruci izvinjava svojoj porodici i svima upletenim u slučaj, a prvenstveno radnicima nekadašnje firme, kao i porodici Matijević.

-Bio sam u bezizlaznoj situaciji, jer sam od strane konkurentskih firmi bio primoram sve ovo da uradim. Nisam znao da će to da poprimi ovolike razmjere. Ljudski je griješiti i nemojte da se ljutite, ali ja sam na ovo bio primoran-kratko je obrazložio Čepi.

Čepija je za ovaj novosadski radio, upitan koji je razlog njegovog priznanja, rekao da “nema komentar i da nam se zahvaljuje što smo ga do sada podržavali”.

Samo dva dana prije nego što je obrazložio zbog čega je objavio snimke iz postrojenja mesare Matijević, Čepi je pozvao redakciju 021.

Tada je, objašnjavaju na portalu Radija021, rekao da mu se “upravo javio sadašnji radnik “Matijevića”, bivši kolega, koji je rekao da su spali s nogu posljednjih dana otkako je cijela priča počela, jer su morali danonoćno da sklanjaju sporne količine mesa znajući da će im na vrata uskoro zakucati inspekcije”.

Portparolka mesare Lana Matijević je zahvalila Čepiju “što je imao dovoljno petlje i hrabrosti da kaže pravu istinu i tim činom skine svaku ljagu sa njihovog imena i otkloni štetu koja im je nanijeta u prethodnih par dana”.

Ona je navela da Čepi nije kriv ni za šta.

-On je bio samo pijun u borbi konkurencije za tržište. Želimo ovim putem da mu uputimo izvinjenje, prije svega ja lično što sam ga nazvala lopovom. Hvala svima koji su vjerovali u nas, znali smo da istina mora pobijediti kad-tad- kazala je Lana Matijević.

Čepi je prije nekoliko dana sa svojim video snimcima digao prašinu u javnosti optuživši tu firmu da pokvareno meso koristi za dalju preradu.

https://youtu.be/dgjdZKYhby0

(Kurir)