Vijesti 10.09.2015.

(VIDEO) Dadilja iz Makedonije uhvaćena kako krvnički tuče i psuje bebu

ČITANJE: 1 minuta
dadilja

Javnost u regionu jako je uznemirio snimak dadilje T.S. na kom se vidi kako krvnički udara devetomjesečnu bebu. Video snimak je nastao u Skoplju, gdje su roditelji postavili skrivenu kameru kako bi snimili dadilju koja čuva njihovo dijete.

Dadilja je dijete čuvala skoro pet mjeseci, a otac i majka su primjetili da beba na tijelu ima modrice. Prvo su mislili da je za to kriv bebin stariji brat, ali su onda počeli da sumnjaju na dadilju jer su se modrice konstantno pojavljivale na bebi.

Da bi bili sigurni u svoje sumnje, postavili su kameru, a ono što su vidjeli ih je šokrialo. Kamera je usnimila trenutke u kojima dadilja viče na bebu, krvnički udara bebu, bijesno trese njihalicu i pokriva bebu preko glave.
– Spavaj, đubre jedno. Tišina, p***a ti materina – su samo neke od psovki koje je dadilja izgovorila udarajući dijete.

Najstrašnije od svega je što je dadilja mjesecima čuvala dijete, a snimak je uhvatio njeno ponašanje tokom samo jednog dana. Roditelji su cijeli slučaj prijavili policiji, a dadilja je uhapšena i trenutno se nalazi u pritvoru.

Vančo Mitev, koji se prestavio kao advokat dadilje T.S, rekao je da se protiv njegove klijentkinje vodi medijska hajka.

– Sve što je nezakonski napravljeno, ne može se koristiti kao dokaz. Mene zanima forma, a ne sadržaj. Zato tražim da se snimak izopšti iz postupka. Tužilaštvo tvrdi da je urađeno vještačenje snimka, ali ja sumnjam u to – rekao je advokat Mitev.

https://youtu.be/DOoDSKwqKoQ

(Telegraf.mk)