Magazin 08.01.2016.

(VIDEO) Gdje je Suzan Bojl?

ČITANJE: 1 minuta
suzan bojl
Njen nastup u emisiji “Britanija ima talenat” 2009. godine rasplakao je milione, a ona je preko noći postala zvIJezda. Suzan Bojl sada planira povratak na scenu u velikom stilu.

 Jedna je od rIJetkih koja je dobila ovacije i od zloglasnog Sajmona Kauela, kada je u emisiji izvela pesmu “I Dreamed A Dream”.

Tokom narednih šest godina, neposredno pred Božić objavljivala je albume, ali 2015. godine novo izdanje je izostalo. Ona se potpuno povukla iz javnosti, ali njeni fanovi ne treba da strahuju. Izvori bliski pJevačici kažu da novi album stiže u 2016.

– Za nekoliko mJeseci Suzan počinje da snima u studiju. Tokom 2015. uglavnom je nije bilo u javnosti, ali će ove godine vraća na scenu, a novi album stiže na jesen – kaže izvor.

Suzan slava i popularnost nisu promJenili. Ona i dalje živi skromno u Blekburnu i nikada se nije udala, ali su mediji 2014. godine pisali da po prvi put u životu ima momka. PrIJe dvIJe godine otkrila je da joj je dijagnostikovan Aspergerov sindrom, autistični poremećaj koji prate poteškoće u drušvenoj interakciji.

(Blic)