Vijesti 13.07.2016.

(VIDEO) Ispovijest banjalučke elitne prostitutke

ČITANJE: 2 minute

Doktor pedagoških nauka Nebojša Macanović razgovarao je sa Dijanom, elitnom banjalučkom prostitutkom.

Dijana je u svijet prostitucije ušla nedugo nakon što se iz malog mjesta doselila u Banjaluku da studira. Kaže da je ovo bio jedini način da priušti život kakav želi, kao i da na svoje zanimanje gleda kao na unosan posao.

Dobro zarađuje, često putuje i nakon nekoliko godina bavljenja ovim zanatom kaže da ne misli da je puno pogriješila.

“Najčešće putujem u Italiju, Španiju, ljeti na Ibicu, a ponekad ima posla u Beogradu ili Dubaiju. Tamo je najveća konkurencija, jer je dosta djevojaka iz BiH, Hrvatske i Srbije”, kaže Dijana.

Prema njenim riječima, razlika između elitne i obične prostitucije je u tome što su elitne prostitutke obrazovane, kulturne djevojke koje znaju da se ponašaju i imaju izuzetne manire.

“Kada ih vidite, nikad ne biste pomislili da se radi o prostitutki. To su sve dame, gospođe, lijepo obučene, dotjerane, vaspitane i školovane”, ističe.

Kaže da, baveći se ovim poslom može da pomogne porodici i prijateljima koji nemaju novca, ali da uvijek mora da bude na oprezu i da ima spremne odgovore na pitanja kako zarađuje, prenosi Mondo.

Ipak, nije sve tako jednostavno.

“Banjaluka je mali grad, ovdje se sve sazna. Najvažnije od svega je da ne postoje materijalni dokazi, a ogovaranja i priča uvijek ima. Jako je teško izaći iz ovog posla. Ko želi da izađe, najbolje je da novi život započne negdje u inostranstvu, daleko od poznanika i svijeta prostitucije”, naglasila je.

Kaže da za nekoliko godina i sama planira da se povuče, ali tek kada bude stambeno i materijalno obezbijeđena.

https://youtu.be/OXos-Tc37nQ

(Mondo)