Magazin 09.12.2015.

(VIDEO) Kad četverogodišnjak zaigra kolo!

ČITANJE: 2 minute
Ivan igra kola
Ivan Brašnjević ima samo četiri godine, a već je postao prava zvijezda na društvenim mrežama.

Ovaj četvorogodišnjak kolo je naučio da igra sa dvije godine i kako kaže, nije mu bilo uopšte teško. Ivan ima nepogriješiv osjećaj za ritam, a njegove starije sestre Jovana (13) i Jelena (9) su mu pokazale prve korake.

-Nas dvije igramo u folkloru i Ivana smo povele na probu sa nama, on je tada imao dvije godine- priča starija Jovana i dodaje da je Ivan odmah počeo da igra uz njih.

Od tada Ivan igra na raznim veseljima i prava je atrakcija.

-Ja muzici dam 100 dinara da svira kolo, a oni mi vrate 10 evra- kaže ovaj mališan koji svoju popularnost i ne razumije baš najbolje.

Njegov otac Zoran kaže da nije očekivao da će Ivan izazvati ovoliko interesovanje, jer za njih to i nje nešto novo.

-Ivan igra od kako je prohodao i nama to nije neobično, ali naravno da nam je drago zbog toga što je njegovu igru vidjelo toliko ljudi- priča Zoran i u šali dodaje da mu je teško da prizna da je taj talenat Ivan naslijedio od majke.

Ivanova majka Milana ističe da je sve troje djece muzikalno i da i kćerke igraju od malena, ali da je sin zahvaljujući internetu postao popularan.

-On voli svu muziku, ali kolo mu je omiljeno, kad čuje prve taktove, bez obzira šta u tom trenutku radi ostavlja sve i počinje da igra- kazala je ona Tanjugu.

Ivan kaže da bi volio da nauči da svira harmoniku, a kad poraste biće “učitelj folklora”.

Pogledajte video na kome se vidi Ivanovo nevjerovatno umijeće.

https://www.youtube.com/watch?v=YMxGz02sR38

(ATV)