Magazin 28.08.2015.

(VIDEO) Kada pijanac napadne majstora borilačkih veština

ČITANJE: 1 minuta
pijanac

Nepoznati muškarac iz San Franciska, koji je ohrabren alkoholom odlučio da maltretira djevojku nasred ulice, završio je baš kao što je i zaslužio zahvaljujući izvjesnom Rajanu, instruktoru džiu-džicua, koji je primjetio prizor tačno u trenutku dok se spremao da napustiti tamošnju akademiju borilačkih vještina.

Prema riječima majstora te borilačke veštine, pijani je muškarac pljuvao u smjeru djevojke i dobacivao joj rasističke uvrede, a kada je još počeo da je neprimjereno dodiruje po intimnim dijelovima tela, damu je toliko isprepadao da je počela da vrišti od straha.

Rajan joj je tada priskočio u pomoć i od nje odmaknuo nasilnika, međutim umjesto da shvati kako je već ‘debelo u crvenom’ i pokupi se, agresivac se ustremio na njega.

“Nakon što sam pomjerio devojku, okomio se na mene. Počeo je da me vrijeđa, a zatim je skinuo jaknu i krenuo da mi prijeti fizičkim obračunom. Zaista nisam čovjek koji podržava ulično nasilje, ali ovome je tipu baš trebalo očitati lekciju”, napisao je instruktor, koji je, sudeći po ovom snimku, ipak pazio da ne muškarca ne povrijedi.

(B92)