Magazin 29.06.2016.

(VIDEO) Lukijan Ivanović promovisao novi spot “Pred Bogom ti se kunem”

ČITANJE: 1 minuta

“Pred Bogom ti se kunem”, naziv je novog singla mladog banjalučkog kantautora Lukijana Ivanovića, za koji je snimljen spot, a čija promocija je upriličena u danas u Banjaluci.

Brojni predstavnici medija, nakon premijernog slušanja singla, ali i gledanja spota, imali su samo pozitivne komentare, kako za Lukijanov vokal, tako i za ljubavnu video priču koja prati singl.

Ovo je samo početak, jer bi album koji će nositi naziv “Svoj sam” uskoro trebalo da bude objavljan u izdanju Radio-televizije Republike Srpske.

“Prije nešto više od pola godina potpisali smo ugovor o saradnji i već imamo prvi rezultat- današnju promociju. Ovim smo još jednom pokazali da kao kuća podržavamo mlade talentovane umjetnike i obogatili svoju muzičku produkciju”, istakao je ovom prilikom generalni direktor RTRS-a Draško Milinović.

Ne skrivajući zadovoljstvo, Lukijan Ivanović je rekao da je s nestrpljenjem čekao objavu singla i spota. Kao što je to bio slučaj sa njegovim dosadašnjim singlovima “Svoj sam” i “Hajde voli me”, i ovoga puta se radi o autorskom djelu.

“Vrijedno sam radio na svim pjesmama za svoj album prvenac, a svakoj pojedinačno posvetio sam mnogo pažnje i vremena. Moram da istaknem saradnike koje sam imao na ovom singlu: Milos Roganovic i Dusan Alagic. Prezadovoljan sam reakcijama nakon današnje premijere i nadam se da ću sa ovom pjesmom mnogima da uljepšam ljeto koje je tek počelo”, rekao je Lukijan.

(Nezavisne)