Magazin 07.12.2015.

(VIDEO) Najveći šmekeri bivše Jugoslavije zbog kojih su žene gubile glavu!

ČITANJE: 3 minute
Nikolic, lasic, colic
Kada se govori o bivšoj državi i estradnoj sceni uglavnom se prisjećamo brojnih ljepotica, ali bilo je tu i muškaraca zbog kojih su žene gubile glavu.
O najvećim zavodnicama i seks simbolima bivše države znamo već skoro sve, ali uvijek je zabavno prisjetiti se kako je to nekada izgledalo u svijetu u kojem nije bilo interneta i sve sile modernih medija. Bez obzira na to uvijek su postojale velike zvijezde koje su bile daleko manje dostupne od ovih današnjih, a možda im je upravo ta nedodirljivost davala posebnu čar.

Svakako se moramo prisjetiti i poznatih muškaraca koji su samom svojom pojavom ubrzavali puls ljepšeg pola. Mnogi od njih dobijali su otvorene nepristojne ponude, a za vrijeme nekih koncerata na pozornicu su letjeli brushalteri pa čak i gaćice obožavateljki koje nisu mogle da obuzdaju svoje strasti.

Jedan od najvećih zavodnika bivše Juge definitivno je bio Frano Lasić. Lijep, mlad, zgodan i talentovan, Frano je bio san svake žene. Glumio je u brojnim filmovima i serijama, a posebno ga pamtimo u vrućim ljubavnim scenama s Mirom Furlan u ‘Kiklopu’. Još kada je zapjevao ‘Volim te budalo mala’ ženskoj euforiji nije bilo kraja. Žene su ga obožavale, ali i on njih pa se tako Frano ženio i razvodio nekoliko puta, ali uvijek je ostao zavodnik kojem je teško odoljeti.

https://www.youtube.com/watch?v=Gu4uXvQ7Sjs
Zdravko Čolić spada među one koji su kod kuće imali više ženskog nego muškog veša. Ne, nije Čola bio perverznjak, nego je to bio veš koje su mu obožavateljke na svakom nastupu bacale na pozornicu. Zdravko je svojim stasom i glasom bacao u trans vojsku obožavateljki koje su pobožno čuvale sve njegove postere i ploče. Iako je oženjen i otac, i danas ima onih koje se ne mogu suzdržati kada ga vide i čuju.

https://www.youtube.com/watch?v=rAOZpFO8n_g

Dragan Nikolić smatran je za jednog od najljepših, ako ne i najljepšeg glumca bivše Jugoslavije. Odmah nakon svog prvog filma ‘Kad budem mrtav i beo’ Dragan je zapeo za oko brojnim obožavateljkama. Na njihovu žalost, 1977. upoznao se na snimanju filma ‘Kako su se volele dve budale’, jednu od najvećih glumačkih zvijezda Milenu Dravić. Nije trebalo dugo da se zaljube, a vjenčali su se u pauzi snimanja filma. I dan danas su u skladnom braku.

Ivo Pogorelić virtuoz koji je bio tih patnja mnogih žena zauvijek je ostao samo nedosanjan san. Ivo je postigao svjetsku slavu svojim talentom i izgledom na koji su padale dame iz visokih krugova. Tajnovitost koja ga je okruživala činila ga je još privlačnijim tako da se on s punim pravom nalazi među najvećim šarmerima bivše Juge.

Svakako moramo spomenuti i Darka Rundeka, Žarka Lauševića, Alena Slavicu.

(Dnevnik.hr)