Magazin 12.11.2015.

(VIDEO) Nevjerovatno: Uz ovu kremu bore nestaju za manje od minut

ČITANJE: 2 minute
krema
Tvorci nove kreme za kožu tvrde da će njihov proizvod ukloniti sve bore ispod očiju za samo jedan minut a svoje navode potvrdili su i videom. Njihove tvrdnje napravile su pravu pometnju na Fejsbuku zbog ovih „čudotvornih“ tvrdnji.

Video koji reklamira čudotvorna svojstva seruma prikazuje njegovo nanošenje ispod očiju starije žene i bore koje nestaju za samo 30 sekundi.

How to get rid of your eye-bag with No Surgery or Injection.$7.90 SGD for a 0.3ml sachet.Click on the link to order now:Order 1 sachet 0.3ml.==>http://bit.ly/eyebag1solution_1_sachetOrder 5 sachets==>http://bit.ly/eyebag1solution_5_sachetsOrder 10 sachets==>http://bit.ly/eyebag1solution_10_sachetsOrder 50 sachets==>http://bit.ly/eyebag1solution_50_sachets* This product is recommended for cosmetic use only.* The effect lasts for up to 8 hours only, depending on individual.* This product has been certified safe by the HSA (Health Singapore Authorities) and local health authorities in 116 countries.* There are no side effects, but people who are prone to sensitive skin should check with your doctor first.* The revolutionary ingredient is argireline: a peptide that works similar to botox – without the needles. It revives the skin and minimises the appearance of fine lines and pores for a flawless finish.Click the link to order nowOrder 1 sachet 0.3ml.==>http://bit.ly/eyebag1solution_1_sachetOrder 5 sachets==>http://bit.ly/eyebag1solution_5_sachetsOrder 10 sachets==>http://bit.ly/eyebag1solution_10_sachetsOrder 50 sachets==>http://bit.ly/eyebag1solution_50_sachets

Posted by Eyebags & Wrinkles disappear in 1 minute on Tuesday, October 13, 2015

Kompanija dozu od 0.3 mililitra proizvoda prodaje po cijeni od 5.60 dolara, a on je testiran i na starijem čovjeku sa podjednako impresivnim rezultatima.

Kremu treba lagano utapkati na kožu ispod očiju i nikako je ne utrljavati.

Kako se suši, jastučići ispod očiju postepeno nestaju, ostavljajući kožu mladalačkom i glatkom.

Krema takođe može biti korišćena i na drugim finim linijama i borama na licu i njeni efekti traju do osam sati – u zavisnosti od tipa kože na koju se nanosi.

Sudeći po ovoj kompaniji za njegu kože iz Singapura, revolucionarni sastojak seruma je argirelin – peptid koji djeluje slično poput botoksa – samo bez potrebe za iglom.

Brojni korisnici društvenih mreža izrazili su svoju sumnju u njegovu djelotvornost, ali mnogi su iskazali i oduševljenje i želju za njegovom kupovinom.

Uprkos skepticima, kompanija tvrdi da je dobila sertifikat zdravstvenih vlasti u Singapuru, kao i lokalnih zdravstvenih udruženja u 116 zemalja i dodaje da ne postoje nikakvi negativni propratni elementi – iako bi osobe sa osjetljivom kožom prvo trebalo da se konsultuju sa ljekarom prije nanošenja kreme.

https://youtu.be/K9-3FjF8H10

(Daily Mail)