Vijesti 13.12.2015.

(VIDEO) NLO iznad Banjaluke?

ČITANJE: 2 minute
NLO Prijakovci
Porodica Zorić iz Prijakovaca tvrdi da su oko podneva fotografisali NLO.

Kod Zorića smo zatekli – punu kuću komšija. Svi su došli da vide neobične fotografije koje su zabilježili oko podneva na nebu iznad svoje kuće u Prijakovcima. Na fotografijama koje su snimili mobilnim telefonom vidi se, tvrde, nepoznati leteći objekat.

Prizor ih je, kažu, ostavio u čudu, a potpuno su sigurni da su čudo i vidjeli.

-Mislim, kako ne vjerovati. Haj’te mi sad vi recite. Ako vidite, znači. Ja slobodno dajem da se slike provjere, da stručnjaci pogledaju. Jednostavno, nešto ima. Šta, neka se utvrdi- govori Pero Zorić.

[su_button url=”http://banjaluka.net/saznajemo-sta-se-to-ustvari-desilo-u-prijakovcima/” style=”flat” background=”#f90f1a” size=”6” wide=”yes” center=”yes” radius=”0”]SAZNAJEMO: Šta se to ustvari desilo u Prijakovcima? [/su_button]

Fotografiju je snimila njegova ćerka Sofija. Dok je slikala brata na nebu je, kaže, primjetila nešto što liči na svemirski brod. Veliki obris je nestao nakon nekoliko sekundi, i više ga nije vidjela. Tek kada je pregledala četiri fotografije, shvatila je, kaže, o čemu se radi.

-Pa, ja sam razmišljala šta je to, onako, malo sam se bila prepala, nisam znala šta je. Vjerovala sam ali, nisam baš. Onako, i da i ne, ali sad malo više vjerujem- kaže Sofija Zorić.

Premijera novog filma “Ratovi zvijezda” je za četiri dana. Izgleda da je jedan od svemirskih brodova imao premijeru nekoliko dana ranije, i to u Prijakovcima.

Zorići u svakom slučaju očekuju da neko dođe da istraži neobičnu pojavu. Komšije u šali kažu da su vanzemaljci došli da im postave rasvjetu koja im je davno obećana.

(ATV)