Magazin 12.10.2015.

(VIDEO) Novi spot “Hladnog piva”: Fanovi u glavnoj ulozi

ČITANJE: 1 minuta
hladno-pivo
I dok pjesma “Firma” još uvijek odzvanja radijskim eterom refrenom “Bog, domovina, nacija; svi na pod, ovo je privatizacija”, grupa Hladno pivo premijerno je predstavila spot za pjesmu “Mojoj majici”.

Spot je prikazan na MTV Adria kanalu.

Aktealni album Hladnog piva, “Dani zatvorenih vrata”, donio je mnogo zanimljivih pjesama, od kojih se jedna brzo probila u svojevrsnu himnu publike benda. Sudeći prema broju pregleda na Jutjubu, kao i reakcijama na koncertima izdvojila se pjesma “Mojoj majici”, pa je logično da je snimljen i video spot u kojoj glavnu ulogu imaju upravo publika i fanovi Hladnog piva.

Spot je sniman na koncertu na Šalati, gdje su posjetioci bili pozvani da obuku svoje najdraže majice. Neku su za tu priliku napravili vlastite originale, neki su pokazali svoje najdraže simbole i poruke, a neki su nosili majice najdražih bendova. Krcata Šalata bila je odlična prilika za snimanje video spota posvećenog fanovima i majicama, a Hladno pivo napravilo je odličan posao.

“Spot s najboljom publikom i najboljim fanovima na svijetu je tu! Da ne bi bilo zabune, ne mislimo samo na zagrebačke fanove već na sve vas, naše najdraže! Ovo je spot posvećen vama, našim fanovima i svim majicama svijeta! Molimo sve koji se ugledaju ili prepoznaju u spotu, pa makar i iz daleka, lokacijski, da ostave trag u komentaru, ili kroz share, ili nešto treće, da znamo kol'ko nas ima”, napisali su članovi grupe na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

(Klix.ba)