Vijesti 26.09.2021.

VIDEO O KOJEM SE PRIČA: Igra Draška Stanivukovića

ČITANJE: 1 minuta

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak na kojem se gradonačelnik Banjaluke i njegova saradnica Olga Babić  igraju “jahanja konja”.

Snimak je izazvao raspravu na društvenim mrežama o tome da li je nastao u prostorijama Gradske uprave Banja Luka.

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Snježana Novaković Bursać izjavila je Srni da je kao nekadašnjeg odbornika u Skupštini grada Banjaluka i stanovnika ovog grada sramota što Banjaluka danas sve više liče na cirkusku arenu i rijaliti studio.

“Povodom snimka ‘škole jahanja’ koji kruži internetom, a gdje je ‘model konja’ upravo gradonačelnik mog grada (Draško Stanivuković), zaista me sramota i znam da se to tiče svih nas koji živimo u ovom gradu. Gradonačelnik predstavlja naš grad i njegove stanovnike, a ovo je, nažalost, nastavak blamiranja naše Banjaluke i to u regionalnim okvirima. Od jednog lijepog, uređenog grada, Banjaluka danas sve više liči na cirkusku arenu i rijaliti studio. Postoje značajne snage unutar i izvan BiH koje ne žele da Banjaluka bude važan, ozbiljan grad, a čini mi se da im sadašnji gradonačelnik svojski pomaže u tome”, rekla je Bursaćeva

(N. Sp.)