Magazin 28.08.2015.

(VIDEO) Ovo je najbizarnija prosidba u Srbiji ikada!

ČITANJE: 2 minute
bajkerska-prosidba

Pasionirani bajker iz Aleksinca, Nikola Radojković (21), odlučio je da svoju djevojku Milicu Ivanović (24) zaprosi na nesvakidašnji i pomalo stresan način, smislivši pri tome pravi mali dramski scenario.

On je sa svojim drugarima dogovorio da pozovu njegovu djevojku telefonom i kažu joj da je doživio nezgodu sa motorom, da se na licu mjesta nalazi i vozilo Hitne pomoći i da dođe na lice mjesta što prije.

– Otac mog druga je pozvao dok je ona proslavljala svoj rođendan i rekao joj je da se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj sam ja povrijeđen i da odmah dođe – priča Nikola.

Međutim, kada se pojavila sačekao ju je totalno drugačiji prizor.
Nikola je na motoru sa svojim drugarima i sa još gomilom ljudi stajao na sred ulice, šlajfovanjem su pravili dim stvarajući pri tome veličanstven prizor.

– Kada mi je prišla ustao sam sa motora poljubio je i dao joj buket cvijeća. Mislila je da je to sve i da je to dio njenog rođendanskog iznenađenja koji sam spremio za nju – rekao je Nikola.

To nije sve, pravo iznenađenje je tek usledilo.

– Okrenuo sam se, uzeo kutijicu u kojoj je bio prsten, klekao na zemlju i zaprosio je. Prvo je bila u šoku a zatim je naravno pristala!

Na konstataciju da je izabrao pomalo stresan način da zaprosi svoju devojku, i pitanje da li je bila ljuta zbog toga, Nikola odgovara:

– Nije se naljutila, naprotiv, baš se obradovala. Na početku je možda bila malo u šoku jer nije znala šta je čeka, ali se na kraju sve lijepo završilo i što mi je najbitnije bila je srećna.

Pogledajte kako je ova prosidba izgledala:

(Telegraf.rs)