Magazin 25.11.2015.

(VIDEO) Pa ti tverkuj pred kamerom!

ČITANJE: 1 minuta
tverkovanje
Svojim tverkovanjem, jedna od djevojaka zavodila je kameru koja je snimala njihov ispad.

Šokantni video procurio je iz wc-a paba u američkom gradu Pertu. Grupa od četiri mlade djevojke, pod dejstvom alkohola, počele su da demoliraju prostoriju. Jedna je šutirala kantu po podu, dok je kasnije istu stavljala na glavu; druga je pijana tverkovala i zavodila kameru koja ih je snimala.

Video je do sada viđen stotinama hiljada puta i svjetska javnost većinom izražava zgražavanje nad ovakvom dekadencijom koja je tipična za ženske “milenijalse”, to jest žene rođene nakon 1990. godine.

Cijeli snimak je praćen smijehom u pozadini i vjerovatno nevjericom prisutnih da se to zaista dešava. Međutim, bilo je i onih negativnih.

Djevojka koja je se pojavljuje u video-klipu željela je da ostane anonimna i ispričala je da joj se život nakon toga pretvorio u pakao.

”Bila sam potpuno ponižena pred čitavom Australijom, s obzirom da se video velikom brzinom proširio na društvenim mrežama”, rekla je djevojka, prenosi “Dejli mejl”.

Ona je kazala da je dobijala prijetnje smrću i da su ljudi rekli da je grupa djevojka sa snimka gora od ISIS-a.

“Drago mi je da društvene mreže i napredni mobilni telefoni nisu postojali kada sam ja bila mlada”, glasi jedan od komentara, ali nisu svi bili blagonakloni.

“Ovo nije smješno. Mlade djevojke mislie da je kul ako su pijane i ako prave haos. Nije kul, tužno je”, piše u komentarima.

(Srbija Danas)