Magazin 14.06.2016.

(VIDEO) Pogledajte spot banjalučkih muzičara za pjesmu “Ruke”

ČITANJE: 1 minuta

Nakon prošlogodišnjeg hita “A ti dođi”, Akoben Electric i za ovo ljeto ima spreman novi singl, nastao u saradnji s kantautorkom Catrin Noise, pod nazivom “Ruke”.

“Ruke” je pjesma o traženju izlaza iz virova života u funky ritmu koji će natjerati na ples. Prati je animirani spot, koji će premijerno biti dostupan na YouTube-u. Spot potpisuju Valentina Stanković (ilustracije) i Bojan Vučen (animacija i montaža).

Akoben Electric je audio-vizuelni projekat nastao u Banjaluci koji predstavlja spoj moderne elektronske muzike i perkusija. Nastupali su širom države, a najznačajniji nastup je onaj na Jelen Demofestu 2013. godine, kad su ušli u finale takmičenja. Svi singlovi dostupni su na YouTube kanalu OriginSoundTV kao i na SoundCloud-u.

Catrin Noise je 2011. godine samostalno objavila album Out, koji se može preslušati na Soundcloud-u. Na ovom albumu nalaze se autorske pjesme Catrin i Plavog Podruma, a Plavi Podrum potpisuje i produkciju svih pjesama. Single Remember objavljen je 2014. godine u izdanju net-label kuće Fwonk* iz Velike Britanije. Zvanična stranica Catrin Noise je catrinnoise.com.

(srpskacafe.com)