Magazin 02.02.2016.

(VIDEO) Pogledajte sve ljepote Nacionalnog parka Sutjeska

ČITANJE: 2 minute
NP-Sutjeska-1
Organizatori OK Festa, zajedno sa  marketing agencijom “Mania” uradili su promo video spot za Nacionalni park Sutjeska.

U spotu su predstavljene sve  ljepote ovog Nacionalnog parka, kao i aktivnosti i sadržaji koji posjetioce očekuju prilikom posjete kao što su  biciklizam, planinarenje, rafting, jahanje, quad biking, kampovanje, posjeta prašumi Perućici i uživanje u domaćoj gastro ponudi.

– Već dugo vremena prisutni smo u NP Sutjeska. Sve naše dosadašnje aktivnosti i programi koje smo realizovali u ovom nacionalnom parku, rezultirali su organizacijom OK Festa – festivala za mlade, koji osim muzičkog nudi i brojne druge sadržaje koji su primarno usmjereni na razvoj i promociju ove destinacije- kaže  Dubravko Suvara, direktor OK Festa.

On je dodao da su organizacijom OK Festa pokazali  da je NP Sutjeska idealna destinacija za mlade, jer pored dobre muzike i zabave na OK Festu, izuzetan utisak na posjetioce ostavio je jedinstven prirodni ambijent u kojem se festival realizuje.

– NP Sutjeska odlikuje izuzetno prirodno bogatstvo i ponuda, koji su naša inspiracija u svemu što radimo i cilj nam je da mladima iz cijelog regiona približimo ovaj prostor, te ih upoznamo sa svim ljepotama i sadržajima koji ih tamo očekuju. Snimanjem ovog videa željeli smo pokazati samo dio onoga što nudi NP Sutjeska, a nadamo se da će ovi kadrovi motivisati mnoge da posjete ovaj nacionalni park- poručio je Suvara.

Agencija „Mania“ iz Banjaluke koja stoji iza ovog projekta već je snimala spotove na brojnim lokacijama ovog nacionalnog parka i to za grupe SOPOT, Orthodox Celts i Fresno iz Brazila.

– Nacionalni park Sutjeska za agenciju “Mania” postao je jedno od omiljenih lokacija za snimanje i već četvrto ljeto svojim radom doprinosimo njegovoj promociji. Iskustvo koje smo prikupili prethodnih godina nam je dosta pomoglo u pripremi snimanja, jer smo dobro znali koje sve aktivnosti čine ovo mjesto jos poželjnijim- kaže Dajan Javorac, režiser spota.

Cilj je, kako priča Javorac, bio jednostavan: “Stvoriti video koji gledaocu izazove isti osjećaj kao da je u samom parku, a osjećaj je neponovljiv!”

– To je naravno bio popriličan izazov, ali nas je natjerao da izvučemo najbolje iz sebe. Odlučili smo se da video predstavimo kroz subjektivni kadar, da što više stavimo gledaoce u Nacionalni park, da dobiju osjećaj da gledaju svojim očima avanturu koju im priča najbolji prijatelj. Kada pogledam video mogu s ponosom reći da je ovo jedan od naših najuspješnijih projekata, a posebno me raduje budućnost, jer “Mania” sada ima priliku da na ovaj način približi i ostale turističke ponude- izjavio je Dajan Javorac, režiser spota.

Spot će biti korišten u promo turističke svrhe, sa namjerom unapređenja i promocije turističke ponude NP Sutjeska, te povećanja broja posjeta turista ovom izuzetnom prirodnom i turističkom resursu.

Uživajte:

(Banjaluka.net)