Magazin 16.05.2016.

(VIDEO) Poslušajte “Posljednji album” grupe S.A.R.S.

ČITANJE: 1 minuta
SARS
Nakon 5 studijskih i jednog live albuma, izdanje simboličnog naziva – „Posljednji album grupe S.A.R.S.“ objavljeno je danas ekskluzivno na Deezeru u izdanju Lampshade Media i Dallas Recordsa.

S.A.R.S. ove godine slavi deset godina postojanja na regionalnoj sceni. Slavljenička turneja S.A.R.S. izaći će ne samo iz regiona nego i iz Evrope, jer će bend čitav mjesec maj provesti na nastupima u Australiji, a dogovorene su i svirke u Engleskoj, Italiji i Švajcarskoj. U okviru obilježavanja ovog velikog jubileja održaće koncerte 4. juna u rovu niške Tvrđave i 30. jula na Šabačkom ljetnjem festivalu.

Bend S.A.R.S. je do danas uz 6 albuma izdao i 19 spotova, od kojih većina ima po nekoliko miliona pregleda na Jutjubu, a među najpopularnijima su „Lutka“, „Perspektiva“, „To rade“, „Ratujemo ti i ja“. Video spot za singl „Glupost“ sa novog albuma, koji su uradili sa vrbasko-beogradskim sastavom Ničim izazvan, za pet dana zabilježio je preko 100.000 pregleda. U spotu se pojavljuju svi članovi oba sastava.

Glasine da bend prestaje sa radom nakon objavljivanja „Posljednjeg albuma“ nisu tačne. Članovi grupe smatraju da su albumi zastarjeli format, pa će u budućnosti nastaviti da izdaju samo singlove.

Album možete preslušati ovdje.

(B92)