(VIDEO) Promašio zicer za san i 22.000 funti

SNUKER
SNUKER
Tajlandski snuker igrač Tepčaja Un-Noh došao je na korak od sna u 3. kolu Otvorenog prvenstva Velike Britanije.

On je protiv kasnijeg šampiona Nila Robertsona u šestom frejmu odigrao briljantno, ubacio je 15 crvenih i crnih kugli, ali je na kraju promašio zicer i ostao je bez sna, ali i nagrade od 22.000 funti.

Nagrada za maksimalni brejk bila je 44.000 funti u Jorku ove godine, a upravo je Nil Robertson u finalu ostvario ovaj podvig, pa bi 30-godišnji Tajlanđanin sa Australijancem podijelio ovu nagradu da je ubacio crnu kuglu.

https://www.youtube.com/watch?v=M_2U57vcuZ0

(B92)

SOCIJALISTI PREDLAŽU: Dragutin Škrebić kandidat za načelnika opštine Teslić

Opštinski odbor Socijalističke partije u Tesliću ne namjerava da ima pasivnu ulogu na lokalnim izborima iduće godine, o čemu svjedoči i objava SP na društvenim mrežama da za načelnika ove opštine predlažu Dragutina Škrebića, odnedavnog direktora Inspektorata Republike Srpske i ranijeg predsjednika Unije udruženja poslodavaca RS. Objavu prenosimo u cijelosti. “Dana 12. 12. 2019. godine

AĆIMOVIĆ: Talijan sam po baki s mamine strane

Draško Aćimović, kojeg je Predsjedništvo DNS jednoglasno izglasalo za kandidata na funkciju ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH oglasio se otvorenim pismom za javnost nakon niza događaja u ovoj stranci u proteklim danima.