Vijesti 06.10.2015.

(VIDEO) Putin šalje elitne ubice da se obračunaju sa islamistima!

ČITANJE: 1 minuta
specnaz
Džihadisti koji bježe pred napadima ruskih snaga uskoro bi se mogli naći u još većim problemima. Ruski predsjednik odlučio je da na njih pošalje pripadnike najelitnije jedinice ruske vojske – Specnaz.

Pripadnici Specnaza prošli su rigorozan trening i ubrajaju se u najnemilosrdnije ubice na svijetu.

Ekstremno su agresivni i vrhunski istrenirani. Oni su tamo da počiste nakon vazdušnih napada, pozovu vazdušne napade, odu na tajne misije protiv pobunjenika i na kraju ih potpuno unište – rekao je izvor iz vojske za engleski Miror.

Na njih se neće gledati kao na britanske ili američke vojnike. Oni su tamo samo s jednim ciljem, da unište bilo koga ko prijeti Asadu. Pod bilo kojim uslovima. Oni će promijeniti poziciju Rusije na Mediteranu i na Srednjem istoku.

Od početka napada na baze ISIL ruske vazdušne snage uspjele su da džihadistima unište 50 strateški važnih objekata.

S druge strane portparol Kremlja Dmitri Peskov kaže da Moskva ne planira da šalje kopnene snage u borbu protiv Islamske države u Siriji, niti će podržati ruske dobrovoljce koji žele da učestvuju u sukobu.

Peskov je rekao da ruski predsjednik ne razmatra mogućnost da se ruski državljani pridruže redovima sirijske armije kako bi podržali predsjednika Bašara al Asada.

“Ta tema nije na dnevnom redu u ovom trenutku”, izjavio je on ruskim novinskim agencijama.

https://youtu.be/9RWQjsnxTPc

(24sata.hr)