(VIDEO) Rexona Active Day u najvećem gradskom parku Banjaluke

Treći po redu Rexona Active Day u Banjaluci održaće se u parku „Mladen Stojanović“ u Banjaluci u subotu, 15. septembra sa početkom u 11 sati. Nakon Sarajeva i Tuzle, očekuje se i veliki odziv vježbača na otvorenom u jednom od najvećih gradova naše zemlje.

U gradu zelenila i prirodnih ljepota ove će se subote održati vježbanje na otvorenom koje građanima Banjaluke poklanja Rexona, brend kompanije Unilever. Učesnici druženja imaće priliku vježbati sa najpoznatijim trenerima iz ovog grada Milicom Budimir, Simonom Joksimović i Sašom Kecmanom, te za uspomenu dobiti poklon majicu i dezodorans Rexona Motionsense – active shield.

„Ono što sa sigurnošću mogu da kažem jeste da je svijest ljudi o važnosti fizičke aktivnosti sve veća. Vjerujem da i projekti poput ovoga imaju veliki uticaj na to. Upravo zato se rado odazovem da budem dio ovakvih manifestacija koje na jednom mjestu okupljaju rekreativce i profesionalne sportiste. Mi očekujemo veliki broj ljudi, dobar trening i lijepo druženje“, govori instruktorica Milica Budmir.

Fitnes instruktorica, Simona Joksimović, takođe se raduje što je jedan od trenera na Rexona Active Day treningu i druženju u parku „Mladen Stojanović“.

„Drago mi je što se ovakve manifestacije organizuju širom Bosne i Hercegovine. Ovaj događaj je pravo mjesto i pravo vrijeme za sve stalne vježbače i one koji su početnici, da prihvate i usvoje savjete što se tiče samog treninga i ishrane. Ujedno ovo je prilika za pravo sportsko druženje i nadam se da će ih u budućnosti biti puno više“, kazala je ona.

Vježbači će u subotu „zumbati“ sa Sašom Kecmanom, koji tvrdi da niko neće ostati ravnodušan na ovom događaju.

„Zumba kao fitnes pravac je idealna za događaje ovog tipa, jer će prije svega izmamiti osmijehe svim vježbačima, prolaznicima, gledaocima. Niko neće ostati ravnodušan! Očekujem vas u velikom broju kao uvijek“, poručio je Kecman.

Banjaluka se kao grad oduvijek izdvajala po svojim kulturnim, sportskim i zabavnim događaja, stoga ne čudi što je kompanija Unilever odlučila da se Rexona Active Day održi, nakon Sarajeva i Tuzle, i u ovom gradu.

„Kompanija Unilever u Bosni i Hercegovini se kroz razne događaje uključuje u razvoj zajednica i promociju pozitivnih društvenih vrijednosti. Ovog puta smo odlučili svim ljubiteljima zdravog života pokloniti događaj za pamćenje. Ujedno, ovo je lijepa prilika za promociju novih Rexona proizvoda koji pružaju zaštitu pri svakom pokretu“, kazao je Senad Šabanović, Personal Care Shopper & Customer Marketing Specialist kompanije Unilever.

Za kraj, pogledajte video sa Rexona Active Day druženja iz Sarajeva i ne propustite Banja Luku. Za sve dodatne informacije posjetite Rexona BiH facebook stranicu, gdje registracijom osiguravate svoj poklon na dan događaja.

Nakon Banja Luke, 22. septembra posljednji Rexona Active Day ove godine održat će se u Mostaru.

(FOTO) “Konferencija beba” u Banjaluci okupila veliki broj mališana

“Konferencija beba” održana večeras u parku “Petar Kočić” okupila je veliki broj mališana, a među njima za najmlađu bebu i ujedno predsjednika tročlanog predsjedništva “Konferencije beba” proglašen je Konstantin Grahovac. Najstarija beba na ovoj manifestaciji i drugi član ovog predsjedništva je Anja Janjić, a beba sa najviše braće i sestara i treći član je Miloš

USTAVNI SUD RS Osporena odluka o dodatnim uslovima za odbranu doktorata

Senat, najviše akademsko tijelo Univerziteta u Banjaluci, postupao je nezakonito jer je propisivao uslove za odbranu doktorske disertacije. Odluka o dodatnim uslovima za odbranu doktorske disertacije na Univerzitetu u Banjaluci, kao i izmjena ove odluke koje je donio Senat Univerziteta u Banjaluci, nisu u saglasnosti sa Ustavom Republike Srpske i Zakonom o visokom obrazovanju. “Donosilac

SDS: Govedarica se povlači iz trke za predsjednika

Kako ATV nezvanično saznaje iz izvora bliskih SDS-u, Vukota Govedarica će sutra objaviti da se povlači iz kandidature za predsjednika stranke u koristi Mirka Šarovića. Da je mislio na jedinstvo stranke to bi uradio još u oktobru odmah nakon izbora, stav je nekih stranačkih funkcionera koji su očekivali da to uradi ili Govedarica ili Šarović.

TEGELTIJA: Zaključci Predstavničkog doma narušavaju demokratsku podjelu vlasti

Zaključci Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, odnosno dva od tri zaključka predstavljaju direktno narušavanja demokratske podjele vlasti na zakonodavnu, izvršnu i sudsku, izjavio je predsjednik VSTS Milan Tegeltija. “Zaključak kojim se traži podnošenje ostavki predsjednika i članova VSTS ni na koji način ne obavezuju VSTS BiH i njegove članove. Poslanici parlamenta BiH imaju lak način

Novinari traže istragu zbog prisluškivanja, OBA i Tužilaštvo nijemi

Novinari u BiH zatražili su hitnu istragu nakon što je Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH, izjavio da Obavještajno-bezbjednosna agencija (OBA) BiH prisluškuje pojedine medije u regionu te naveo i protokolarni broj naredbe koja se na to odnosi. “Tražimo hitnu reakciju Tužilaštva BiH, Komisije za nadzor nad radom OBA parlamenta BiH, kao i same OBA po

Banjaluka prva u BiH u “In your pocket” zajednici

Banjaluka je prvi grad u BiH koji je dobio međunarodno priznat turistički vodič “Banjaluka in your pocket” i time svoje mjesto ucrtao na bogatoj “In your pocket” turističkoj mapi, rečeno je juče na predstavljanju ovog vodiča. Grad na Vrbasu će od sada biti dostupniji turistima iz cijelog svijeta, koji će jednim klikom moći saznati sve

PODIJELJENO MIŠLJENJE OKO MOSTA Odbornici SNSD predlažu jedno, Dodik drugo

Odluka Milorada Dodika da će nekadašnji Zeleni most ubuduće zvanično da nosi ime ”Banjaluka” pokazala je da unutar najveće političke partije u Srpskoj nije bilo usaglašavanja po ovom pitanju. To praktično znači da je dio odbornika SNSD u gradskom parlamentu predvođen Momčilom Antonićem samoinicijativno uputio prijedlog da se most nazove po partijarhu Pavlu. Zanimljivo je