Politika 15.08.2016.

(VIDEO) Srpske reprezentativke podržale Duška Tadića

ČITANJE: 2 minute

Iako u oktobru neće imati priliku da glasaju na izborima u Banjaluci, srpske reprezentativke Olivera Jevtić i Ana Dabović javno su obznanile svog favorita.

Naime, najbolja srpska atletičarka Olivera Jevtić objavila je danas video podrške kandidatu Prve stranke za gradonačelnika Banjaluke i kolegi atletičaru Dušku Tadiću. Video, koji prati komentar „Tadiju za gradonačelnika“, donosi podršku još jedne reprezentativke, košarkašice Ane Dabović.

Tadić u razgovoru za portal banjaluka.net ističe da je umjesto skupe kampanje odlučio zatražiti pomoć prijatelja.

– Pošto nemam sredstva za bilborde i letke, a i da imam sigurno bih uložio u nešto pametnije nego ljepio svoje slike po gradu, odlučio sam se na mnogo jednostavniju i zanimliviju metodu, a to je podrška prijatelja sportista koje sam zamolio da pozovu i svoje prijatelje sportiste da me podrže. Svi kandati pričaju o nekim promijenama a sama kampanja im se svodi od izbora do izbora na isto. Olja je žena sa ogromnim srcem i veliko joj hvala što je uhvatila jednu od košarkašica Srbije i zamolila je za podršku koja je jutros osvanula na mom Fejsbuk profilu. Morate priznati da ovakva podrška vrijedi mnogo više nego desetine bilborda po gradu, nadam se da im sad neki neće zamjeriti zbog ove divne geste – poručio je Tadić.

Naš sagovornik je prokomentarisao i nastup Srbije, kao i BiH, na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Rio de Ženeiru u Brazilu, koje su u toku.

– Što se tiče reprenzetacije Srbije, mislim da njihova sedmica tek dolazi i da će sada krenuti da padaju medalje. Takođe i sve čestitke našim sportistima, a i sportistima u regionu. Za uslove i podršku koju imaju naši sportisti u odnosu na druge, njihovi rezultati su ogromni – navodi za banjaluka.net Tadić.

fb

Video možete pogledati OVDJE.

(banjaluka.net)