Magazin 24.12.2015.

(VIDEO) Top Gear dovodi pojačanja, u igri i Dejvid Kultard

ČITANJE: 1 minuta
top gear
Kako bi nadoknadio odlazak Klarskona, Hamonda i Meja, BBC planira da dovede nekoliko vozačkih zvijezda u novo izdanje šou programa Top Gear, saznaje Telegraf.

Novi voditelj Kris Evans imaće težak zadatak kao nasljednik Džeremija Klarksona na mjestu voditelja, pa bi u tom poslu trebalo da mu pomognu Njemica Sabine Šmic i Kris Heris.

Kako piše britanski list, Sabine Šmic, koja je već bila gost u serijalu Top Gear i koja važi za iskusnog vozača trka, unijeće ženski šarm u ovaj šou program.

Sa druge strane, Kris Heris ima iza sebe bogato iskustvo automobilskog novinara kroz rad za EVO magazin, Auto Car, Jalopnik i DRIVE, a redovno objavljuje priloge o automobilima na sopstvenom YouTube kanalu “Chris Harris on Cars”.

Telegraf navodi da postoji mogućnost da se Evansu pridruži još jedan voditelj iz svijeta automobilizma, a u pitanju je bivši vozač Formule 1, Dejvid Kultard.

Prva od šesnaest epizoda novog serijala emitovaće se 8. maja, kada ćemo saznati da li su ove glasine bile tačne, ali i može li Top Gear da zadrži popularnost i slavu koju je imao sa Džeremijem Klarksonom.

Do tada, podsjetimo se jedne od starih epizoda u kojoj je gostovao upravo Dejvid Kultard:

(B92)