Vijesti 09.09.2015.

(VIDEO) Učenica snimila seks direktora i profesorke!

ČITANJE: 2 minute
grudnjak

Direktor i profesorka jedne britanske škole nalaze se pred otkazom nakon što je neimenovana učenica snimila zvuke seksa koji su dopirali iza zatvorenih vrata direktorove kacelarije, javlja britanski Telegraf.

Grejem Denijels (51), direktor i Betan Tomas (37) profesorka hemije, u utorak su saslušani pred disciplinskim odborom. Ukoliko budu okrivljeni za “neprimjereno i neprofesionalno ponašanje”, biće to kraj njihovih karijera u prosvjeti.

Cijeli incident završio je u fokusu javnosti nakon što je snimak, na kom se čuju uzdasi i stenjanje, jedna od učenica objavila na internetu. Zvuci su dolazili iz kancelarije direktora. Ubrzo je škola dobila tužbu, pošto je snimak pregledala i školska inspekcija.

I direktor i nastavnica dali su otkaze nakon što se snimak pojavio. Međutim, ukoliko budu okrivljeni, prijeti im izbacivanje iz registra nastavnika, što znači da više neće smjeti da rade u prosvjeti. U školi je, inače, bilo poznato da je par u nekoj vrsti veze.

– To je rezultiralo snimkom njihovog seksualnog čina. Učenica je to podijelila s drugima. To je očigledno neprihvatljivo ponašanje dvoje profesionalaca na području škole tokom nastave – kazala je Luis Prajs, predstavnica škole i dodala da je učenica čekala ispred kancelarije da je pokupe roditelji.

Gospođa Tomas je prišla djevojčici upitavši je šta još radi u školi prije nego što je pokucala na vrata Deniejlsove kancelarije. Direktor je pozvao unutra i ubrzo su se čuli inkriminišući zvuci.

– Djevojčici je postalo neprijatno, pa je nakon snimanja zvukova napustila školu i pričekala roditelje ispred zgrade – priča Prajs.

Pošto je snimak na svoj Fejsbuk profil postavio jedan od učenika, Denijels je saznao da on postoji i od učenika je zatražio da ga ukloni. Sljedeći dan ga je pozvao u kancelariju i vidno šokiran ga pitao da li je uradio šta je od njega tražio.

Prajs navodi da je moral učitelja pao nakon što je snimak izašao u javnost. Još nekoliko predstavnika škole potvrdilo je da je uhvatilo par u strastvenom poljupcu.

Situacija se bila toliko rasplamsala da je učenicima u školi rečeno da zanemare snimak i fokusiraju se na ispite. Nakon što su počeli da dijele snimak po društvenim mrežama, zabranjeno im je da pričaju o tome jer to “narušava ugled škole”.

Dužnost direktora preuzeo je Denijelsov zamenik Simon Dejvis dok se zamjena za Tomasovu još uvijek traži. Ona je posao već pronašla u drugoj školi. Inače, i Denijels i Tomas su u brakovima.

Njihovo saslušanje trajaće tri dana.

https://youtu.be/EnRtonGpwNA

(Mondo.rs)