Magazin 25.03.2016.

(VIDEO) Udario biciklistu automobilom, ali ni on mu nije ostao dužan

ČITANJE: 1 minuta
biciklista

Šokantan snimak prikazuje momenat u kome biciklista lomi zadnje staklo automobila vozača koji ga je namjerno udario.

Vozač automobila VW golf je iz nepoznatog razloga namjerno naletio na biciklistu koji je vozio trotoarom. Biciklista je prvo pokušao da izbjegne udarac, ali je ipak preletio preko automobila, poslije čega je pojurio za njim i razbio mu zadnje staklo iz osvete.

Di-džej Memzee Original je prvobitno postavio snimak na svoj Fejsbuk profil, koji se kasnije našao na ostalim striming servisima i opisu napisao da je ovo “čisto ludilo“.

“Biciklista nije uspio da izbjegne udarac automobila. Prevrnuo se preko prednjeg dijela kola i završio na leđima. Odmah je ustao, pojurio i pokupio nešto sa zemlje i razbio prozor“, napisao je di-džej.

Policija je uhapsila dvadesetpetogodišnjeg Adila Ahmeda iz Berkšira za kojeg se sumnja da je namjerno udario biciklistu.

“Za sada je potrebno da porazgovaramo sa biciklistom i svjedocima koji su se našli na licu mjesta kako bismo dobili sve potrebne informacije. Trenutno imamo svjedoka, starijeg čovjeka, koji je bio na mjestu događaja i ima sve detalje“, kazao britanski istražioc Kristijan Parker.

https://www.youtube.com/watch?v=caiz8ysprBg

(B92)