Vijesti 16.03.2019.

(VIDEO) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK Banjalučanka koju je udario kombi operisana i stabilno

ČITANJE: 1 minuta

Šezdesetčetvorogodišnja žena čiji su inicijali LJ.J, koju je danas u centru Banjaluke udario kombi, ima posjekotine glave i frakturu rebara, ali je orijentisana i stabilna, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Iz UKC su naveli da je pacijentkinja svjesna, te da je premještena na dalje liječenje u Službu za torakalnu hirurgiju.

Ona je danas u 11.45 časova vozilom hitne pomoći dovezena u Urgentni centar UKC-a, te je nakon detaljnih hitnih dijagnostičkih procedura ustanovljeno da ima posjekotine glave i frakturu rebara.

Podsjećamo, u centru Banjaluke, u ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je kombi udario ženu na trotoaru.

Kombi je udario ženu krećući se u rikverc, a potom ju je pregazio. Građani, koji su se zatekli u blizini pomogli su da se kombi podigne i žena izvuče, a istakli su i da je ona bila pri svijesti kada je stigla Hitna pomoć.

“Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 11.30 časova u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, u kojoj su učestvovali lice čiji su inicijali V.D. (22) iz Banjaluke, koji je upravljao terenskim vozilom kombi “mercedes”, i žena pješak (64) koja je zadobila tjelesne povrede”, rekla je Markanovićeva.

Ona je dodala da su uviđaj izvršili policijski službenici za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

“Povrijeđena žena je vozilom službe hitne medicinske pomoći prevezena sa mjesta nezgode, a o svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, navela je Markanovićeva.

Rad na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa ovom saobraćajnom nezgodom je u toku.

(Video/Foto: atv, Srna)