Magazin 27.08.2015.

(VIDEO) Za zaljubljene: 6 pjesama uz pomoć kojih ćete voljeti više i jače

ČITANJE: 2 minute
zaljubljeni-par

Želiš ljubavni savjet? Možda je vrijeme da upališ muziku na svom plejeru!

S obzirom da ljubav i razum rijetko idu zajedno, neki savjeti iz ljubavnih pjesama vam omogućiti da vidite ono što već imate u svojoj vezi- ali i ono što nemate! Dakle, kada vam treba ljubavni savjet, upalite radio ili Jutjub. To je jedna pristupačna alternativna terapija koja vam može pomoći da vidite da li vaš odnos vrijedi i šta treba da mijenjate kako biste ga unaprijedili!

Baš zato predstavljamo 6 savršenih pjesama koje su idealne za zaljubljene:

1. “Say” John Mayer

Ponekad je teško reći šta ti je na umu i šta ti stoji na srcu. Razmislite dobro šta osjećate i izgovorite to…

2. “Breakeven” The Script

Nevjerovatan opis tuge, pravi vrtlog emocija i pomiješanih osjećanja zbog raskida, savršeno je opisan u pesmi Breakeven. Neki od nas se veoma brzo oporave, dok neki ostaju slomljenog srca duži vremenski period…

3. “I Can't Make You Love Me” Bonnie Raitt

On je hladan… On je udaljen… On se javlja samo kada mu treba osoba za dijeljenje kreveta… On vas voli i ostavlja. Svjesni ste toga, ali u intimnim zagrljajima, zaboravljate na tužnu činjenicu? Ne zavravajte se – to nije ljubav.

4. “Halo” Beyonce

Kao što pjesma kaže, uvek se sjećate onog koji dođe i sruši zidove koje ste godinama gradili…

5. “Teenage Dream” Katy Perry

Zavodljiv tekst nas podsjeća da nam treba muškarac sa kojim možemo da budemo ono što jesmo – jedan koji će cijeniti sve naše kvalitete!

6. “For The First Time” The Script

Ova pjesma je dokaz da treba uvijek da ostanemo posvećeni svom partneru. Sa njim treba da dijelimo strahove, pobjede, želje i neuspjehe, a sve kako bi se kretali naprijed…

(Cosmopolitan.rs)