Vijesti 29.02.2016.

(VIDEO) Žena sa odsječenom glavom djeteta šetala ulicom u Moskvi

ČITANJE: 2 minute
ZENA U CRNOM
Policija je blokirala oblast oko jedne stanice metroa u Moskvi nakon što se pojavila informacija da je tamo “žena u crnom, sa odsječenom dječjom glavom u rukama”.

Prema prvim informacijama, radi se o dadilji koja je ubila četvorogodišnju djevojčicu, a zatim “zaprijetila da će se dići u vazduh” kod stanice “Oktobarsko polje” na sjeverozapadu ruske prestonice.

Policija je privela tu osobu, koja je trenutno na psihijatrijskom vještačenju.

– Zbog njenog ponašanja, policija je odmah poslala na forenzičko psihijatrijsko vještačenje, kako bi se ustanovilo da li može da razumije šta je uradila. Istraga je u toku- rekla je portparolka moskovske policije, prenosi ruski “Life News”.

Kako prenosi portal, kada je policija prišla ženi, ona je počela da plače.

Pojedini lokalni mediji navode da je osoba u crnom navodno viknula “Alahu ekber”, ali ta informacija je i dalje neprovjerena.

Prema Life Newsu, žrtva je djevojčica, identifikovana kao Nastya M (4).

Nakon ubistva, osumnjičena žena je otišla na stanicu metroa u Moskvi, gdje ju je odmah zaustavila policija.

Ranije danas pojavili su se izvještaji da je policija pronašla “obezglavljeno dječje tijelo” nakon što je ugašen požar u jednom stambenom bloku.

Žena identifikovana kao Gulchekhra Bobokulova iz Uzbekistana, počinila je ubistvo zbog izdaje svog supruga.  Prema izvorima LifeNews žena nije dala objašnjenje kako je dijete koje je ubila povezano sa njenim mužem.

Prema informacijama iz policije žena je čekala dok roditelji djevojčice nisu otišli iz stana sa starijim djetetom, nakon čega je ubila djevojčicu i zapalila stan.

Majka djevojčice završila je u bolnici, nakon što je saznala vijesti o djetetu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=XifmV24hPJQ

(B92/RT.com)