Politika 28.02.2021.

VIDOVIĆ PORUČIO SALKIĆU: Srbima ne možete nametati svoju volju, barem ste to naučili tog 1.marta

ČITANJE: 1 minuta

Zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Siniša Vidović rekao je da Ramiz Salkić, potpredsjednik Republike Srpske bezuspješno pokušava da popravi rejting partije iz koje dolazi, pa se ovaj put dosjetio da u Banjaluci priča o tzv. Danu nezavisnosti.

“Mi u Banjaluci nemamo problem s tim da Salkić ratuje u svojoj glavi i dalje, da se svađa sam sa sobom, samo ću ga i ovaj put podsjetiti da živi u RS i prima platu od Republike Srpske”, rekao je Vidović.

Prema njegovim riječima, Salkić slobodno može da obilježava šta hoće, ali ne može i neće, naglašava, nikad uspjeti u namjeri da bilo kome u RS nametne 1. mart kao bilo šta važno.

“Niste ni tad uspjeli da nametnete Srbima svoju volju, pa nećete ni sad, bez obzira što se neprestano žalite Međumarodnoj zajednici koju imate na svojoj strani. Priča o Danu nezavisnosti BIH je čista obmana. Republika Srpska danas, 28.februara slavi 29 godina od donošenja prvog Ustava Republike Srpske i to je jedina istorijska činjenica o kojoj se ovih dana može govoriti”, zaključuje on.

(A.M.)