Vijesti 08.03.2017.

Banjaluka: Rođeno dvanaest beba, četiri djevojčice i osam dječaka

ČITANJE: 2 minute

U prethodna 24 časa u Banjaluci je rođeno 11 beba. Pročitajte i ostale servisne informacije.

Centar javne bezbjednosti Banjaluka
Devet krivičnih djela: jedno nanošenje tjelesnih povreda, jedno nasilje u porodici, jedna teška krađa, tri krađe, jedno oštećenje tuđe stvari i dva pod “ostalo”. Javni red i mir je narušen jednom: vrijeđanjem. Četiri saobraćajne nezgode, dvije s posljedicama po lica u kojima su dva lica lakše povrijeđena.

Stanica hitne pomoći
Pregledano je: 58 odraslih pacijenata i 22-oje djece, a obavljeno je 19 kućnih posjeta.

Ginekološko-akušerska klinika
U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo obavljeno je 11 porođaja i rođeno je 12 beba: 4 djevojčice i 8 dječaka.

Vatrogasna brigada
Imala je 17 intervencija: dva požara, jedna tehnička intervencija i 14 poplava.

Elektrokrajina
Zbog kvara na dalekovodu sinoć od 21 čas bez električne energije je dio naselja Stričići i naselje Lokvari.

Zbog kvara na elektroenergetskoj mreži u Ulici Zmaj Ognjenog Vuka noćas od 01,25 časova bez električne energije je dio naselja Lazarevo.

Zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti: Od 9 do 14 časova dio Ulice Braće Pantića.

Vodovod
Snabdijevanje Grada vodom je uredno i kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti.

Od 8 časova 7. marta 2017. godine, zbog mutnoće vode isključeno je izvorište Subotica, tako da potrošači koji se snabdijevaju s ovog izvorišta nemaju vodu.

Prognoza vremena RHMZ
Jutro oblačno i svježe sa kišom, koja će tokom prijepodneva slabiti, a popodne prestati, mada će i dalje biti uslova za periode sa slabom kišom. Prema večeri raslojavanje oblačosti i suvo. Vjetar prvo jak sjeverni, zatim umjeren, popodne u slabljenju. Jutarnja temperatura vazduha oko 4°C, a najviša dnevna oko 8°C.

(Unoradio)