Vijesti 30.11.2022.

Više banjalučkih naselja bez struje

ČITANJE: 2 minute

Servisne informacije za Banjaluku za 30. novembar.

Policijska uprava

Prema podacima kojima raspolaže područno odjeljenje, u posljednja 24 sata dogodila su se tri krivična djela, javni red i mir narušeni su jednom, a dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih.

Služba hitne pomoći

U hitnoj pomoći pregledana su 53 odrasla pacijenta i 23 djeteta, a obavljene su 23 kućne posjete.

UKC

Na Odjeljenju za akušerstvo obavljeno je 11 poroda i rođeno 11 beba, šest djevojčica i pet dječaka.

Vatrogasna brigada

Banjalučki vatrogasci imali su tri intervencije.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:
– Od devet do 11 časova dijelovi ulica Veljka Mlađenovića, Palih boraca, Bulevar vojvode Stepe Stepanovića, Vida Nježića, Dujke Komljenovića, Tuzlanska i Peti prigradski put, te dijelovi naselja Ada, Medeno Polje, Debeljaci, Ponir i Bijeli Potok, Saračica, Bistrica, Karaula, Motike, Jošikova Voda, Gligorići i Gornja Piskavica,
– Od devet do 14 časova dijelovi ulica Kosovska, Užička, Ravnih kotara, Prvog krajiškog proleterskog bataljona i Sarajevska.
– Od 10 do 14 časova dijelovi ulica Veljka Mlađenovića, Palih boraca i Bulevar vojvode Stepe Stepanovića br. 171.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Zbog planiranih radova na cjevovodu, u Kozarskoj ulici danas u periodu od devet do 18 časova doći će do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u pomenutoj ulici kao i u sporednim ulicama koje se spajaju s navedenom ulicom.

Vremenska prognoza

Danas se očekuje oblačno, tmurno i hladno vrijeme. U prvom dijelu dana biće pretežno suvo, a popodne i uveče će padati slaba i povremna kiša. Duvaće slab sjeveroistočni vjetar. Očekivana minimalna temperatura vazduha biće oko 2°C, a maksimalna do 5°C.

(N.M.)