Sport 20.05.2019.

VIŠE OD 1.000 DJEVOJČICA: Na “Majskim danima odbojke” 120 ekipa u tri kategorije

ČITANJE: 1 minuta

“Majski dani odbojke” banjalučkog Odbojkaškog kluba Inova, održani proteklog vikenda, okupili su više od hiljadu djevojčica. Na cijelodnevnom takmičenju nastupilo je 120 ekipa, podijeljenih u tri kategorije, a glavni akteri bili su prezadovoljni dešavanjima na i oko terena.

“Stičemo nova poznanstva i učimo nešto novo. Turnir je odlično organizovan”, istakle su odbojkašice.

Odbojkaški klub “Inova” već osmu godinu u nizu organizator je ove sportske manifestacije koja je izrasla u najmasovniju smotru mladih odbojkašica na ovdašnjim prostorima.

“Mi smo klub koji težimo da dižemo odbojku “iz nule”. Uspjeli smo u tome. Ovaj turnir je jedna zdrava odbojkaška priča”, rekao je Dario Savović, trener OK “Inova”.

Na račun organizatora pohvale su stizale sa svih strana. “Majski dani odbojke” su od nemjerljivog značaja za razvoj ovog sporta kaže trener Milenko Perušinović, iz obudovačke Crvene zvijezde.

“Slika govori više od riječi. Ovo je nešto fantastično. Danas je, kroz turnir, prodefilovalo više od hiljadu djevojčica. Ja bih volio da ovaj turnir u budućnosti dobije još veću podršku”, naglasio je Milenko Perušinović, trener ŽOK “Crvena zvijezda” Obudova.

“Majski dani odbojke” održani su u novootvorenoj banjalučkoj dvorani “Centar”.

(ATV)