Politika 23.04.2019.

VIŠKOVIĆ: Nadam se da će slučaj ubistva Slaviše Krunića biti riješen do kraja dana

ČITANJE: 1 minuta

Određene osobe koje se dovode u vezu s ubistvom biznismena Slaviše Krunića u naselju Glamočani nadomak Banje Luke već su uhapšene, potvrdio je premijer RS Radovan Višković nakon što se čuo s ministrom unutrašnjih poslova RS Draganom Lukačem.

Predsjednik Vlade RS Radovan Višković rekao je da se nada kako će do kraja dana biti riješen slučaj ubistva biznismena Slaviše Krunića u Banjoj Luci.

On je rekao da će Vlada RS učiniti sve da “ubistava bude što manje” i da u ovom momentu ne može reći o kakvoj vrsti zločina se radi.

“Krunićevo ubistvo je gubitak i za RS, a prije svega za njegovu porodicu. Gubitak privrednika koji je imao značajne privredne kapacitete je gubitak i za RS”, kazao je Višković koji je najavio da bi eventualno mogla biti pooštrena određena zakonska rješenja koja će spriječiti ovakva djelovanja.

Kako kaže, volio bi da se na prostoru BiH i kompletne regije ne dešavaju nikakva ubistva. On je rekao da je u kontaktu s ministrom unutrašnjih poslova RS Draganom Lukačem koji ga je informisao da su uhapšene određene osobe koje se dovode u vezu s ubistvom.

“Samim privođenjem počinilaca poslaćemo poruku građanima”, rekao je Višković.

(Klix)