Politika 04.03.2021.

VIŠKOVIĆ SA ILIĆEM I ODBORNICIMA: U Banjaluci neophodne energične preventivne mjere

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je danas, u Banjaluci, sa predsjednikom Skupštine Mladenom Ilićem i odbornicima Skupštine grada Banja Luka.

Tokom razgovora, predsjednik Vlade upoznao je odbornike sa zaključcima Republičkog štaba za vanredne situacije i novim, epidemiološkim mjerama, sa posebnim osvrtom na epidemiološku situaciju u Banjoj Luci, prenosi Srpskainfo.

Predsjednik Vlade Radovan Višković istakao je da je u svim gradovima, a pogotovo u Banjoj Luci, kao najvećoj lokalnoj zajednici, potrebno preduzeti energične preventivne mjere, s obzirom na zabrinjavajući rast broja oboljelih od korona virusa. Predsjednik Vlade Republike Srpske naglasio je da i nadležni organi na nivou grada Banje Luke moraju striktno provoditi naloge i zaključke Republičkog štaba za vanredne situacije.

Istovremeno, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković informisao je odbornike da će Vlada Republike Srpske, direktno i putem javnih preduzeća, na području Banje Luke ove godine izvesti projekte u vrijednosti većoj od 50 miliona КM.

(SB)