Vijesti 11.11.2020.

VIŠKOVIĆ U KOZARSKOJ DUBICI: Uručeni ključevi stanova korisnicima alternativnog smještaja

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uručio je danas u Kozarskoj Dubici ključeve stanova za 15 korisnika alternativnog smještaja u ovoj lokalnoj zajednici.

Vrijednost novoizgrađenih stanova sa opremanjem iznosi 985.324 KM bez PDV-a, piše RTRS.

Uručivanju ključeva prisustvovali su i vršilac dužnosti direktora Republičkog sekretarijata za raseljena lica i migracije Ljubo Ninković, načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić, ministar za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara Miloš Lučić, kao i predstavnici Fonda za povratak BiH.

Iz Republičkog sekretarijata za raseljena lica i migracije naveli su da je zgrada izgrađena u okviru Projekta zatvaranja kolektivnih centara i alternativnih smještaja obezbjeđenjem javnih stambenih rješenja – CEB 2.

Nakon uručenja ključeva, Višković se sastao sa načelnikom Kozarske Dubice Radenkom Reljićem, a prilikom sastanka konstatovano je da je za saniranje posljedica pandemije virusa korona za opštinu Kozarska Dubica ukupno je odobreno 1.638.209 KM i to za ublažavanje posljedica pandemije 1.018.430 KM, a za pomoć poslovnim subjektima za mart, april i maj 619.779.

(N.S/ Banjaluka.net)