Sport 03.06.2017.

Vježbanje i zabava uz “Tropic fitness ljeto”

ČITANJE: 1 minuta

“Tropic fitness ljeto”, koje tradicionalno okuplja više od 1.000 pripadnica nježnijeg pola svih generacija, počinje 9. juna u 18 časova u parku Mladen Stojanović svečanim otvaranjem, a prvi trening je sat vremena kasnije.

Udruženje za sport i rekreaciju “L fit” uz podršku gradske uprave Banjaluka i sponzora već šestu godinu u nizu besplatno organizuje jednomjesečno vježbanje.

– Treninzi će biti održavani svaki dan u 19 časova, sve do 9. jula. Cilj projekta je da što veći broj djevojaka i žena steknu naviku vježbanja, te da vode brigu o svom zdravlju i izgledu i po završetku fitnes ljeta – rekla je organizator Lidija Ljubičić.

Sve polaznice moći će da se okušaju u zumbi i pilatesu, a ove godine uvedeni su i sadržaji za najmlađe.

– U saradnji sa Ski timom Olimpik ponedjeljkom, srijedom i petkom biće organizova škola rolanja koju će voditi licencirani treneri. Dok mame vježbaju djeca će biti u sigurnim rukama i naučiti da rolaju. Takođe, sve djevojčice vikenom će imati priliku da u “Manja izazovu” nauče da igraju lastiš. Želimo da ovu igru, koja se kao i mnoge druge izgubila pojavom mobilnih telefona i načinom života, ponovo približimo djevojčicama – rekla je Lidija Ljubičić.

Polaznice će imati priliku da uče i od Marka Nikolića i Sanje Nikšić iz Srbije, koji kotiraju za ponajbolje instruktore u regionu. Osim u Banjaluci, ove godine premijerno će biti održano “Gelenfarm fitness ljeto” u Gradišcić, a vježbanje počinje 10. juna kod fontane. Sve zainteresovane dame mogu da se prijave na broj telefona 065/332-332 ili putem fejsbuk stranice “Fitnesom do zdrvalja”. Dobra zabava je zagarantovana, s toga se prijavite da vježbamo zajedno!