Region 21.01.2021.

VODITELJKA POZVANA U POLICIJU: Najavila hapšenje sljedeće poznate ličnosti u Beogradu zbog zlostavljanja

ČITANJE: 1 minuta

Jovana Grgurević, voditeljka TV Happy, navodno će biti saslušana u policiji povodom navoda koje je iznela juče na istoimenoj televiziji u jutarnjem programu. Naime, ona je progovorila o čoveku, “koga su deca volela” i koji je bio prisutan u našem detinjstvu, a protiv koga, kako je rekla, navodno postoje prijave roditelja dece koja su se žalila na njega.

“Postoji treći na ovom spisku koji će mnogima da sruši ideju o detinjstvu. Mnogo većem broju kod Mike i Bate nego u Srbiji. To je javna tajna i ja ne mogu da izgovorim, imam samo nekoliko svedoka telefonskih, onakih i ovakvih. U njega se cela Srbija kune. To je još u fazi istraživanja. Da li ćemo da srušimo kockice iz našeg detinjstva”, rekla je u jutarnjem programu voditeljka Jovana Grgurević i dodala:

“Ovaj je sledeći, ako ga srušimo završili smo zauvek”, rekla je ona na kraju emisije, prenosi nova.rs.

Takođe je u emsiji Posle ručka ispričala i da je kao deo grupe pokojnog Bate Miladinovića prisustvovala bludnim scenama i tome kako se postupalo sa decom.

Nova.rs večeras je pokušala putem telefona i slanjem SMS poruke, da stupi u konakt sa voditeljkom Jovanom Grgurević, kako bi proverili ove navode da će sutra biti saslušana u policiji zbog onoga što je iznela u emisiji, ali do objavljivanja teksta ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Najava o trećem zlostavljaču usledila je posle hapšenja Miroslava Mike Aleksića koji je optužen da je seksualno zlostavljao učenice koje su pohađale njegovu školu, od koji su neke kasnije postale uspešne glumice.

(SB)