Vodovod Banjaluka obilježio krsnu slavu

Obilježavanje krsne slave “Vodovoda” A.D. Banjaluka počelo je paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća na spomen česmu za devet poginulih boraca VRS, a koji su bili zaposleni u “Vodovodu”.

“Ja sam supruga nestalog borca, koji ni do dan danas nije pronađen, tako da je ovo jedino mjesto gdje mogu doći zapaliti svijeću i položiti cvijeće”, kazala je Vinka Bajić, supruga nestalog borca Goluba Bajića.

Goran Rogić, predsjednik Boračke organizacije grada Banjaluka kazao je da je krsna slava “Vodovoda” dobra prilika da se oda pošta poginulim borcima, ovog preduzeća.

“Mislim da je “Vodovod” jedno od rijetkih preduzeća koje još uvijek održava ovu tradiciju”, istakao je Rogić.

Nedeljko Plavšić, predsjednik Boračke oragnizacije “Vodovoda” Banjaluka naveo je da se svake godine tradicionalno obilježava pomen na borce.

“Naši borci su stambeno zbriniuti I imaju sva prava”, naglasio je Plavšić.

(Nezavisne)

DODIK: SDA izigrala načelni dogovor

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u Istočnom Sarajevu da je SDA izigrala raniji načelni dogovor i da je SNSD ponovo izigran od Bošnjaka kada je riječ o formiranju vlasti na nivou BiH. “Formirali smo Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH i Kolegijum Doma. SDA je tu utrpala svoje kandidate, a onda su pobjegli

Fudbaleri Borca krenuli sa pripremama, čeka se Boateng

Prozivci u Fudbalskom klubu Borac koju je obavio trener Darko Vojvodić prisustvovala su 34 igrača, među kojima su i novajlije iz Voždovca Aleksandar Mirković i Aleksandar Pajčin koji se u banjalučkom prvoligašu nalaze na probi. 

ISKORISTITE NEODOLJIVU M:TEL PONUDU: HBO sadržaji za hladne januarske dane

Najbolji odmor nakon novogodišnjih tulumarenja, upravo je onaj koji ćete provesti u svom domu uz dobre filmove i serije. A za vaše potpuno uživanje ispred TV ekrana pobrinuo se i m:tel sa svojom aktuelnom ponudom za nove i postojeće korisnike TV Paketa – besplatan HBO dodatni paket koji možete da aktivirate do kraja januara i