Sport 23.03.2018.

Vojvodić novi trener FK Borac: Teren je moja kancelarija

ČITANJE: 2 minute

Borac je ogroman klub i mora da se bori za šampionsku titulu, rekao je Darko Vojvodić, koji je danas predstavljen kao novi trener Fudbalskog kluba Borac.

“Nadam se da ću se odužiti na povjerenju koje mi je ukazano. Moje je da radim i da napravimo rezultat, a teren je moja kancelarija”, kazao je Vojvodić.

Nekadašnji šef struke Sutjeske iz Foče, Proletera iz Teslića, zvorničke Drine, tuzlanske Slobode, Radničkog iz Lukavca, GOŠK-a iz Gabele, Slavije iz Istočnog Sarajeva, Travnika, Zvijezde iz Gradačca i Sloge iz Siminog Hana potpisao je ugovor do kraja sezone sa banjalučkim klubom uz opciju produžetka istog ukoliko obe strane budu zadovoljne.

“Moji prvi utisci su odlični. Imamo mi i određenih problema, ali ćemo ih rješavati. Nadam se da ćemo opstati. Nisam znao da je Borac ovako infrastrukturno napredovao. Mi na terenu moramo se podići na taj nivo. Da mi je neko rekao da će se Borac boriti za opstanak prije izvjesnog vremena, ne bih mu vjerovao, ali izvući ćemo se”, optimista je Vojvodić.

Novi trener Borca generalno je zadovoljan igračkim kadrom i naglašava da tim ima još rezerve koje nije prikazao:

“Mi imamo dobar igrački kadar. Moramo Bojana Puzigaću rehabilitovati, nekako mi je zapao u neku apatiju, ali on je iskusan igrač, vratićemo ga. Nama treba jedan iskusan golman i još jedan špic, to je pod obavezno”, rekao je Vojvodić.

U naredna dva kola Lige za opstanak Borac je domaćin Vitezu i GOŠK-u.

“Vitezu je sve podrđeno. Moramo pobjediti i njih i GOŠK. Igračima neće izaći sa terena dok ne dobiju oba ta meča! Spremićemo se dobro i pobjediti”, zaključio je Vojvodić.

Predsjednik Borca Branko Kovačević nije krio zadovoljstvo što je sklopljen ugovor sa Darkom Vojvodićem.

“Našli smo kvalitetno rješenje. Lako smo našli zajednički jezik i nadam se da ćemo napraviti rezultat i produžiti ugovor sa Darkom na kraju sezone”, istakao je Kovačević.

(Nezavisne)