Sport 02.05.2019.

VOJVODIĆ: U Janju po tri boda

ČITANJE: 1 minuta

Borac će u 25. kolu fudbalskog šampionata Republike Srpske biti gost Podrinja u Janji, a strateg Darko Vojvodić kaže da je cilj nova pobjeda.

– Kao i obično nas interesuju tri boda bez obzira što u Janji do sada nikada nismo pobijedili. Raduje nas dobra forma, koju smo potvrdili posljednjim rezultatima, odnosno pobjedama. Bez obzira na to ko će da istrči na teren očekujem trijumf. Isto tako očekujem da se u narednih sedam dana i matematički riješi pitanje šampiona Srpske, te da se okrenemo planiranju onog što nas očekuje kasnije, a to je Premijer liga BiH – rekao je Vojvodić, koji na raspolaganju neće imati lakše povrijeđenog Bojana Burazora.

U ekipu bi trebalo da se vrati kapiten Stojan Vranješ koji je propustio prethodne dvije utakmice.

– Vjerujem da ću biti spreman i pružiti doprinos novom uspjehu. Atmosfera u svlačionici je odlična što potvrđuju posljednje pobjede. Dobijamo mlade igrače koji iz utakmice u utakmicu pokazuju da napreduju. Bez obzira na sastav u kojem ćemo da istrčimo na teren ići ćemo na pobjedu i vjerujem da ćemo stići do trijumfa na vrućem terenu – istakao je Vranješ.

Banjalučani sutra putuju u Bijeljinu, a utakmica u Janji biće odigrana u subotu (16.30 časova).

(Srpskainfo)