Vijesti 22.08.2018.

VOLONTERI SREĐUJU JOŠ DVIJE PROSTORIJE Javno kupatilo uskoro spremno za siromašne građane

ČITANJE: 1 minuta

Uz pomoć dobrih ljudi, preduzeća i volontera Javno kupatilo „Mozaika prijateljstva“ je uskoro završeno i počinje sa radom početkom sljedećeg mjeseca, nakon čega počinju da sređuju dvije nove prostorije.

Građani su protekli mjesec dana vrijedno radili i velikodušno donirali pločice, česme, tuševe, vrata i ostali materijal.

Kupatilo je završeno, a ostalo je još samo da se u ove prostorije sprovede struja, te da bude spremne primiti svoje prve korisnike.

Nakon što su od ruševine napravili pravo kupatilo, volonteri nastavljaju i dalje, te već sakupljaju materijal kako bi uredili i nove prostorije.

– Pošto nas ljudi već pitaju zašto tražimo još vrata kada smo kupatilo završili, ovom prilikom želimo da kažemo da mi uz Javno kupatilo planiramo da renoviramo još dvije sporedne prostorije, kojima ćemo konkretnu svrhu tek odrediti – navode u udruženju, te zahvaljuju građanima na podršci.

Iako u “Mozaiku prijateljstva” nisu precizirali čemu će te prostorije tačno služiti, znamo da je ranije bilo riječi o dnevnom boravku, gdje bi oni koji nemaju dom mogli da odmore i malo se druže sa ljudima.

(Srpskainfo)