Sport 31.01.2019.

Vranješ u Borcu, dolazi u Antaliju

ČITANJE: 1 minuta

Stojan Vranješ vraća se u klub u kojem je počeo karijeru i odmah će se pridružiti pripremama Borca u Antaliji.

Banjalučki Borac dobice u Antaliji veliko pojačanje.

Stojan Vranješ potpisao je za Borac i pojačaće jesenjeg prvaka RS.

“Dugo smo radili na ovome, Stojan je bio želja šefa stručnog štaba, mene i predsjednika od prvog dana i uspjeli smo da ga dovedemo. Hvala predsjedniku Vici Zeljkoviću što nam je omogućio ovakvo pojačanje. Dolaskom Stojana Vranješa pokazali smo u kom smjeru ide klub”, rekao je sportski direktor Borca Marko Maksimović.

I prvi čovjek banjalučkog kluba Vico Zeljković takođe nije krio zadovoljstvo zbog povratka Vranješa na Gradski stadion.

“Veoma smo zadovoljni i srećni što je Stojan Vranješ ponovo u Borcu, sigurni smo da će igrač sa takvim iskustvom dati ogroman doprinos u borbi za povratak u Premijer ligu BiH. Vranješ će se već danas priključiti pripremama Borca u Antaliji. Mislim da smo ovim pojačanjem završili zimski prelazni rok, ako eventualno dođe do još nekih pojačanja, svakako ćemo o tome informisati javnost”, izjavio je Zeljković.

Doskorašnji fudbaler Željezničara, koji je ponikao na banjalučkom Gradskom stadionu, večeras ce sletjeti u Antaliju i priključiti se pripremama Borca.

Sve o njegovom dolasku, uključujući izjave, fotografije i video materijale moći ćete da pročitate na našem sajtu.

Vranješ je osim Borca i Želje u karijeri branio boje Vojvodine iz Novog Sada, rumunskih Pandura i Kluža, te poljskih ekipa Lehije Gdanjsk, Legije Varšava i Pijast Glivice, odakle je u januaru prošle godine stigao na “Grbavicu”.

(Mondo, foto: Nebojša Šatara)