Vijesti 22.12.2015.

“Vrapčići” i prijatelji pjevaju večeras za hrabra srca

ČITANJE: 1 minuta
koncert

Dječiji hor “Vrapčići“ održaće godišnji koncert “S ljubavlju hrabrim srcima” u dvorani “Borik” večeras sa početkom u 19 časova.

Kako su saopštili iz Hora, prihod od prodaje ulaznica za ovaj koncert daće za liječenje djece oboljele od rijetkih bolesti.

Tako će oni koji, kao i raspjevani mališani, žele da pokažu humanost, kupovinom ulaznice za koncert moći da daju doprinos donatorskoj večeri koja će pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika biti održana 23. decembra ove godine.

– Ovaj koncert je, osim humanitarnog karaktera, kruna našeg rada tokom ove godine u kojoj smo mnogo putovali i nastupali. Oni koji dođu u “Borik” mogu da očekuju pravi muzički spektakl. Naši gosti biće i “Pinkove zvjezdice” Lena Stamenković i David Radosavljević, te čuveni voditelj kultnog “Muzičkog tobogana”, kompozitor i svestrani umjetnik Minja Subota – rekao je dugogodišnji umjetnički rukovodilac hora, Branislav Đaković.
Na koncertu će biti promovisani i novi spotovi za pjesme “Babaroga”, “Moj tata”, “Lake cipele”, “Kul tip“, „Novogodišnja“ koje su snimali ove godine uz pokroviteljstvo Grada Banja Luka.

Ove godine “Vrapčići” su snimili i nekoliko novih pjesama: “Tenis kraljica”, “Rođendan”, “Đačka ljubav” koje će, takođe, publika imati priliku da čuje na koncertu.

– Međutim, za ovu kampanju smo posvetili pjesmu “Ljubav spasiće svijet” autora Mladena Matovića – rekao je Đaković.

Ulaznice za koncert, po cijeni od 3 KM, mogu se kupiti na štandu na Trgu Krajine i u dvorani “Borik”.

Pokrovitelji koncerta su predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik i Grad Banja Luka.

(Banjaluka.rs.ba)

Oznake: Milorad Dodik