Biznis 24.10.2022.

Vrhunski telefon na rate u m:tel ponudi

ČITANJE: 1 minuta

Honor X serija je posebno interesantna mladima, a Honor X8 donosi još bolje mogućnosti i još jaču konfiguraciju koja će obradovati sve korisnike.

Odličan izbor za sve koje žele izvrstan uređaj sa dobrim odnosom cijene i kvaliteta, Honor X8 je moderan, snažan i elegantno tanak za što udobnije korištenje. Uređaj nudi još veći kvalitet fotografija, više kamera i unapređene performanse koje prevazilaze očekivanja za ovu klasu.

Nekoliko je aduta da upravo ovaj model bude i vaš izbor – veliki ekran od 6,74 inča, moćni 6 nm Snapdragon 680 čipset, četverostruka kamera od 64 MP i brzi punjač od 22,5 W.

Takođe, pored 6 GB RAM memorije, tu je i Honor RAM Turbo tehnologija koja će vam obezbjediti i 2 GB dodatne memorije za brže obavljanje kompleksnih zadataka.

Honor X8 dolazi sa Android 11 operativnom i Google mobilnim servisima i ima 128 GB interne memorije na koju možete smjestiti sve što volite.

Honor X8 potražite u m:tel ponudi gdje vas po povoljnoj cijeni čeka ovaj ekstra elegantan model.

Više informacija o ovom uređaju potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi mtel.ba.

Oznake: M:tel