Region 02.02.2023.

Vučić: Cirkus poslanika opozicije nanio ogromnu štetu Srbiji

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon incidenta u Skupštini Srbije na posjebnoj sednici o KiM, da su opozicioni poslanici cirkusom koji su napravili u parlamentu nanijeli ogromnu štetu Srbiji.

Odbranićemo Kosovo i Srbiju od vas, poručio je Vučić poslanicima opozicije koji su prethodno ustali skandirajući “Predaja” i “Ostavka” i iz poslaničkih klupa spriječili Vučićev govor, nakon čega je došlo do koškanja sa poslanicima i obezbjeđenjem.

Oni su prekinuli Vučića dok se obraćao predstavnicima Srba sa KiM i odgovarao na poziv lidera Dveri Boška Obradovića da Skupština odbaci francusko-njemački prijedlog za KiM i na njegove optužbe Vučića i vlasti za navodnu izdaju.

Vučić je kazao da su građani mogli da vide huligansko ponašanje i istakao da su ti koji se predstavljaju kao patriote i državni elementi u stvari uvek bili antidržavni elementi.

– Dali su 35 naših svetinja i sve smo ih obnovili, koje su srušili sa albanskim separatistima – poručio je Vučić.

Ocijenio je da bi ti poslanici, kada se neko ne slaže sa njima, odmah da tuku.

– Nisu se nadali tome da nećemo da priznamo Kosovo u UN, rekao sam da nećemo dati da Kosovo uđe u UN. Tome se oni jedino nadaju, da priznamo, jer ih jedino zanima. Mi smo pokazali da smo spremni da saslušamo, a oni da nisu spremni da saslušaju – naveo je Vučić.

Vučić je dodao da “na sreću takve kukavice ne vode Srbiju”.

(Agencije)

Opšti karambol i tuča u Skupštini Srbije (VIDEO)