Region 17.03.2023.

Vučić: Sačuvaćemo Srbiju cjelovitom, kao u Ustavu, ne smijemo da ponavljamo greške iz prošlosti

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas građanima u Donjem Tovarniku, kod Pećinaca, u okviru posjete Sremskom okrugu, da će država sačuvati Srbiju cjelovitom, onako kako piše u Ustavu, ali i da više ne smiju da ponavljaju greške iz prošlosti.

– Nije lak period pred nama, ali treba da znate da kada vodimo odgovornu, ozbiljnu i mudru politiku, da Srbija uvijek izlazi kao pobjednik – istakao je Vučić u obraćanju građanima, koji su ga dočekali ispred lovačke kuće “Donji Tovarnik“, u tom mjestu u blizini Pećinaca.

Istakao je da će sačuvati Srbiju cjelovitu, ali da istovremeno neće biti izolovani.

– Čuvaćemo i mir, jer mi djece za bacanje nemamo. Mnogo smo grešaka napravili u prošlosti i takve greške više ne smijemo da ponavaljamo – poručio je Vučić.

Naglasio je Srbija prije samo 10 godina imala manje plate nego u Crnoj Gori i BiH i gotovo iste plate kao u Sjevernoj Makedoniji i Albaniji, dok danas ima najveće plate.

– To je zato što smo radili bolje i imali bolje rukovodstvo nego neko drugi, tako da treba da imate povjerenje, jer znamo šta nam je činiti – poručio je Vučić.

Poručio je da penzionerima da će i ove godine imati veliko povećanje penzije, koje će pratiti rast plata.

(Agencije)